INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

S novým produktem Variant Advent ušetří zákazníci energetické společnosti E.ON nemalou část nákladů za elektřinu a plyn. Získat tuto akční nabídku je navíc jednoduché – stačí zavolat na bezplatnou infolinku 800 77 33 22 nebo si o výhodnou cenu zažádat online na webu www.eon.cz.

Na nový produkt Variant Advent mohou bezplatně přejít všichni stávající zákazníci E.ON bez ohledu na to, jaký produkt momentálně využívají. Nízkou cenu elektřiny a plynu získají na garantované období 2 let. „Jde o velmi výrazné snížení ceny za elektřinu i plyn, kterým reagujeme na tržní vývoj. Přechod na nový produkt je pro zákazníka jednoduchý. Není spojen s žádnou administrativní zátěží a vyřídíme jej v řádu dnů, takže vaše domácnost může za energie platit méně už před letošními Vánoci,“ říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí E.ON.

Nový produkt Variant Advent má oproti standardním produktům společnosti o 19 % výhodnější cenu elektřiny i plynu. Domácnost, která využívá elektřinu pouze ke svícení a provozu spotřebičů, díky tomu ročně ušetří asi 658 Kč*. Pokud elektřinou topí, úspora může při spotřebě 15 MWh dosáhnout 4 521 Kč*. „Pokud od nás domácnost odebírá také zemní plyn, její úspora se ještě zvýší. Například rodina žijící v domě se spotřebou 20 MWh plynu ročně, která doposud využívala produkt E.ON Standard plyn, zaplatí místo 30 501 Kč jen 26 881 Kč. S Variant Advent tak v plynu ročně ušetří dalších 3 620 Kč*,“ vysvětluje Vácha. O změnu produktu na Variant Advent mohou zákazníci bezplatně zažádat na infolince 800 77 33 22 nebo na www.eon.cz.

Na stejném webu jsou připraveny také výhodné nabídky pro zákazníky ostatních energetických společností. Ti mohou při přechodu k E.ON rovněž ušetřit až 19 % z ceny elektřiny a plynu.

*Modelové výpočty jsou provedeny pro zákazníky typu Domácnost, jejichž odběrné místo se nachází na distribučním území E.ON Distribuce, a. s. Pro výpočet úspory elektřiny byly použity ceny z Ceníku Variant 24 Advent 2016, platného od 28. 11. 2016, a z Ceníku Elektřina, platného od 1. 1. 2016. Úspora 658 Kč platí při spotřebě 2,2 MWh a sazbě D02d, úspora 4 521 Kč platí při spotřebě 15 MWh a sazbě D45d. Pro výpočet byla použita hodnota jističe 3x 25 A. Pro výpočet úspory plynu byly použity ceny z Ceníku Variant 24 Advent 2016, platného od 28. 11. 2016, a z Ceníku Standard plyn, platného od 1. 1. 2016. Celková platba zahrnuje cenu za dodávku plynu a cenu za související služby v plynárenství pro rok 2016. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. 19% úspora se vztahuje na ceny za MWh dodané elektřiny a plynu bez stálého platu.

O společnosti E.ON Energie, a. s.

Energetická společnost E.ON působí na českém trhu od roku 1998 a je významným dodavatelem energií českým zákazníkům. Aktuálně dodává elektřinu celkem 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 230 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

Jako významný dodavatel elektřiny a zemního plynu cítí energetická společnost E.ON velkou odpovědnost nejen za spolehlivé dodávky energie a kvalitní služby zákazníkům, ale také za životní prostředí kolem nás. Svým zákazníkům proto přináší řadu informací a služeb, které pomáhají šetřit přírodu a snižovat jejich spotřebu energií. Více informací o těchto aktivitách je možné najít na stránkách www.ecofuture.cz, www.eonradce.cz a www.eon.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3