INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

IMG 1095-800 167Kurz bezpečné jízdy neboli škola smyku je teoreticko-praktický program určený pro všechny řidiče. Jejich účel je jednoduchý – připravit řidiče na nestandardní situace za volantem a přispět tak k všeobecné bezpečnosti na silnicích. Bonusem je navíc to, že kurz vás bude bavit. Často se proto poukazy na zážitkové školy smyku dávají darem k nejrůznějším příležitostem.

Investice, která se vyplatí 

Zaměstnáváte ve své firmě řidiče, na kterých stojí váš byznys? Pošlete je na kurz bezpečné jízdy v rámci zaměstnaneckých benefitů. Jak se říká, štěstí přeje připraveným, a to platí v každé sféře života. Nejen, že proškolením na kurzu bezpečné jízdy se z vašich zaměstnanců stanou sebejistější řidiči, ale také si u nich „šplhnete“ coby šéf. Je to investice, které nebudete litovat.

Přehled škol smyku v ČR

Provozovatelů škol smyku je celá řada, při výběru dbejte na profesionalitu pořadatele a vybavenost areálu, kde kurz probíhá. Sítem kvality prošli provozovatelé škol smyku, které nabízí zážitková agentura ESENNCE.cz. Výhodou zde je také forma dárkového poukazu, který jednoduše věnujete zaměstnancům, nebo obdarovaným z řad vašich blízkých. Přehled nabízených zážitkových kurzů následuje:

Jihlava

Strategickou polohou téměř ve středu republiky vyniká Polygon Jihlava. Velký, téměř 5tihektarový areál je moderně vybaven – je zde několik kluzných ploch, aquaplaningová vana i dopravní hřiště. Pořádají se zde oproti ostatním lokalitám kratší kurzy bezpečné jízdy (cca 4 hodiny), čemuž odpovídá i atraktivní cena.

Ostrava

Od roku 2010 funguje škola smyku Ostrava Libros. Moderní areál vystavěn přímo pro pořádání kurzů bezpečné jízdy patří mezi pouhé 4 areály, kde mohou probíhat i státem uznané školy smyku. Co se vybavení týká, kromě standardních cvičných ploch je zde také kruhová kluzná plocha a aquaplaningová dráha s dynamickým zavodňováním.

Sosnová

Celodenní kurz můžete absolvovat v Sosnové. Areál pro školy smyku se nachází nedaleko České Lípy. Kurz začíná teoretickou částí, při které se proberou všechny důležité znalosti a poznatky. Odpoledne poté pokračuje praxí, při které účastníci trénují získané znalosti na cvičišti.

Příbram

3Nejblíže Praze je možno navštívit školu smyku v Příbrami. Celodenní teoreticko-praktický kurz připraví řidiče na celou řadu nepředvídatelných situací. Instruktoři dbají na individuální přístup k účastníkům a dokonalé porozumění situaci. 

Most

Škola smyku Most patří k nejlepším areálům v ČR. Mezi svými konkurenty vyniká svou vybaveností a moderními prvky. Na cvičišti jsou využívány příčné vodní bariéry, různé druhy povrchů, aquaplaningová dráha, měření rychlostí, ostřikování ploch, 4 samostatné kluzné plochy i kluzná plocha s úhybnou deskou.

Vysoké Mýto

Velký areál vybaven speciálně pro pořádání školení bezpečné jízdy najdete také ve Vysokém Mýtě. Oboje prostory – jak pro teoretickou, tak praktickou část, jsou moderně zařízené a poskytují maximální komfort pro účastníky kurzu.
Všech kurzů bezpečné jízdy se může účastnit pouze osoba starší 18ti let s platným řidičským průkazem. Žádoucí je, aby byl kurz absolvován ve vlastním voze, tedy v automobilu, kterým účastník běžně jezdí.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3