INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

DSC 4043 smallSpolečnost BARTH slavnostně otevřela nový showroom značky SEAT v Pardubicích, jehož progresivní architektonický koncept posouvá kvalitu prodejních a poprodejních služeb pro zákazníky značky SEAT na východě Čech na zcela novou úroveň. Společenského večera se zúčastnili mimo jiné vedení českého importéra značky SEAT, okruhový jezdec Petr Fulín, který letos obhajuje tituly v závodech FIA ETCC (European Touring Car Cup) s vozem SEAT Leon Cup Racer, Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová a Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová.

„Nový prodejní a servisní areál společnosti Autocentrum BARTH v Pardubicích se nachází v atraktivní lokalitě, která má pro značku SEAT strategický význam. Autocentrum BARTH je naším silným partnerem na východě Čech s dlouholetými zkušenostmi, díky nimž nabízí nejvyšší úroveň prodejních a servisních služeb v souladu se všemi hodnotami značky SEAT. Jsem přesvědčen, že s novým showroomem získá Autocentrum BARTH i značka SEAT spoustu nových a spokojených zákazníků ve východočeském regionu,“ říká Aleš Novák, ředitel divize SEAT společnosti Porsche Česká republika.

Zákazníci naleznou nový showroom SEAT společnosti Autocentrum BARTH v atraktivní lokalitě městské části Pardubice – Dubina. Showroomu vtiskl nezaměnitelnou podobu exteriéru a interiéru nejnovější architektonický koncept, který vychází z aktuálních pravidel korporátní identity španělské značky a přináší zcela novou kvalitu prodejních a poprodejních služeb pro zákazníky značky SEAT. Nové vozy aktuální produktové řady SEAT, která sahá od malého vozu Mii, přes modernizovanou Ibizu, Toledo a bestseller Leon, až po všestranné rodinné MPV Alhambra, jsou vystaveny na ploše 210 m2.

Společnost Autocentrum BARTH úspěšně působí na trhu již 18 let a je dlouholetým a silným partnerem značky SEAT s bohatými zkušenostmi s prodejem vozů koncernových značek. V roce 2014 prodala 2500 vozů a pro letošní rok si vytkla za cíl předat svým zákazníkům více než 3200 vozů všech zastupovaných značek. V oblasti poprodejních služeb disponuje vlastní lakovnou a rozsáhlým servisním zázemím. Moderní pardubický areál společnosti Autocentrum BARTH se s celkovou plochou více než 22 000 m2 řadí mezi největší areály svého druhu v České republice.

SEAT Leon Cup Racer a Petr Fulín v ETCC 2015

SEAT a Petr Fulín, dvojnásobný mistr evropského poháru cestovních vozů FIA ETCC (European Touring Car Cup) a dvojnásobný vítěz Zlatého volantu, tvoří v sezoně 2015 silný tým. Nejtalentovanější český okruhový jezdec současnosti bude v ETCC 2015 obhajovat svá prvenství s vozem SEAT Leon Cup Racer v barvách českého zastoupení značky SEAT a týmu Křenek Motorsport. Jedná se o šest víkendů: v Maďarsku (Hungaroring), na Slovensku (Slovakiaring), ve Francii (Paul Ricard), České republice (Masarykův okruh Brno), Belgii (Zolder) a Itálii (Pergusa).

SEAT je jedinou společností ve Španělsku v odvětví automobilového průmyslu s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen Group. SEAT vyváží více než 80 % své výroby a působí v 75 zemích. V roce 2014 dosáhl SEAT historicky nejvyšších výnosů z prodeje ve výši téměř 7,5 miliardy EUR a na celém světě prodal 390 500 vozidel.

Skupina SEAT zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků ve třech výrobních závodech Barcelona, El Prat de Llobregat a Martorell, kde kromě ostatních modelů vyrábí především velmi úspěšné modelové řady Ibiza a Leon. Vozy SEAT Alhambra dodává výrobní závod v Portugalsku, vozy Mii vyrábí závod na Slovensku a Toledo vzniká v České republice.

Nadnárodní společnost disponuje jako největší průmyslový investor do výzkumu a vývoje ve Španělsku také Technickým Centrem, které v roce 2015 slaví své 40. výročí. Zde pracuje téměř 1000 inženýrů na vývoji inovativní automobilové techniky. V souladu s vyhlášenou strategií důsledné ochrany životního prostředí odpovídají veškeré aktivity společnosti SEAT kritériím trvale udržitelného rozvoje, a to se zvláštním zřetelem na snižování emisí CO2, efektivní využívání energií, recyklaci a opakované využívání zdrojů.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3