INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
ZTE-logo-nahledUSB modemy ZTE do notebooků a počítačů mohou dosahovat úžasné rychlosti až 100 Mbps, v současnosti provozuje LTE síť Telefónica, a to na vybraných lokalitách s max. rychlostí do 60 Mbps. Společnost ZTE, významný světový výrobce chytrých telefonů, tabletů a USB modemů, uvedla v těchto dnech na český trh USB modem podporující mobilní síť nové generace – LTE. V nabídce jej nyní má operátor Telefónica, který zatím jediný zahájil provoz této sítě. LTE umožňuje rychlejší a zároveň ekonomičtější přenos dat než např. 3G sítě a postupně na ni přejdou všichni velcí mobilní operátoři. Pro přístup uživatelů na tuto síť je nutný standardně designovaný USB modem s podporou LTE.

ZTE-USB-modem-pro-LTE_NAHLED

ZTE MF821D je multirežimový USB modem určený pro mobilní sítě LTE-FDD, UMTS, EDGE a samozřejmě GSM. Standardní USB rozhraní 2.0 umožňuje každému uživateli připojit jej ke svému laptopu (notebooku) či stolnímu počítači a přenášet tak data o velkých objemech a velkou rychlostí.

ZTE USB modem pro LTE zahrnuje kromě funkcí mobilního internetu i funkci mobilního telefonu, a to SMS. Dokonale tak kombinuje mobilní komunikaci s internetem. Podporou datových a SMS služeb prostřednictvím mobilní telefonní sítě umožňuje komunikovat všem zákazníkům kdykoliv a kdekoliv.

„Jedním z hlavních důvodů rychlého rozvoje LTE sítí ve světě je velký nárůst objemu dat v mobilních sítích a snaha snižovat cenu přenosu těchto dat. LTE sítě poskytují od určitého bodu ekonomicky a výkonem mnohem výhodnější přenos dat, než 3G nebo 2G sítě," řekl k tomu Petr Kuboš, Terminal Sales Director ZTE Czech s.r.o. „Ve světě patříme i díky vývojovým centrům a moderní výrobě mezi technologickou špičku, a proto postupně uvádíme na trh modemy podporující LTE," dodal Petr Kuboš.

Technická specifikace USB modemu ZTE MF821D

LTE pásma 2600/1800/800 MHz

WCDMA pásma 900/2100 MHz

GSM pásma 900/1800 MHz

Výklopné rozhraní USB 2.0 HS, UICC

Podpora OS: MS Windows XP, MS Vista

MS Windows 7 32 a 64 bit

Mac 10.5, 10.6, 10.7

Podpora MicroSD karet s kapacitou až 32 GB

Rozměry: 87,3 x 29,5 x 14 mm

Váha: 47 g

Napájení: přes USB

Externí anténa: 2x vstup

Přenosové rychlosti (max.) *

LTE-FDD: 100 Mbps DL; 50 Mbps UL

HSUPA: 5,76 Mbps UL

HSDPA: 42 Mbps DL

WCDMA PS: 384 kbps UL; 384 kbps DL * DL = download, UL = upload

USB modem ZTE pro LTE v nabídce Telefónica

Modem je k dispozici při pořízení s některým z tarifů LTE Mobilní internet (od 333 Kč měsičně) od operátora Telefónica. Cena je pak 1 Kč a vratná kauce 1000 Kč. Více k nabídce na stránkách operátora http://www.o2.cz/osobni/modemy-a-data/287828-zte_mf821.html.

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Aktivně se u nás rozvíjí v segmentu mobilních telefonů, a to od základní low-endové kategorie přes střední třídu až po kategorii smartphonů. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II a úspěch se očekává i od právě uvedeného modelu ZTE Blade II. V roce 2012 uvedla i telefon s operačním systémem Windows Mobile 7.5, a to ZTE Tania.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution) s konektivitou až 100 Mbps.

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Telefony a modemy pod značkou ZTE prodávají u nás mobilní operátoři Telefónica, Vodafone i T Mobile. Poslední dva operátoři rovněž i pod svou značkou.

ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů.

ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa. V posledním období ZTE sklízí úspěchy v prodejích smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II, ZTE Blade II a další. Nově také nabízí telefon s operačním systémem Windows Mobile 7,5, a to ZTE Tania.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2012 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně. Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Aktuality

logo SYMA 24

Na nové trendy v kvalitě upozornila konference SYMA 2024 16. duben 2024

Letošní ročník odborné konference SYMA se uskutečnil v dubnu příhodně v centru automobilového průmyslu České republiky. Hostitelem se stala Škoda Auto, která pro tyto účely poskytla prostory svého muzea v Mladé Boleslavi.

 M1A5602 2 copy

Budete pracovat méně a vydělávat více: investujte do vlastního ředitele 10. duben 2024

Dobrá investice není nutně spekulace. Nemusíte se mnou souhlasit. Dokonce se ukazuje, že ani startupy, zlato, diamanty či technologie vám peníze nedokážou zhodnotit tak jako investice do lidského kapitálu ve vlastním podniku.

gmp en

DS 3 & DS 4 HYBRID – komfort bez dobíjení 8. duben 2024

Rok 2024 je pro společnost DS Automobiles rokem zrychlení její energetické transformace. Ještě před uvedením nových 100% elektrických modelů značka představuje nové elektrifikované varianty vozů DS 3 a DS 4.

AKCR copy copy

AK ČR vyhodnotí činnost vlády a pomoc zemědělcům 5. duben 2024

Současné problémy agrárního sektoru, požadavky zemědělců na vládu, Poslaneckou sněmovnu a Senát Parlamentu ČR a další vývoj ohledně možných protestních akcí. O těchto tématech přijede v neděli 7. dubna do Brna debatovat téměř dvě stě delegátů reprezentujících členskou základnu Agrární komory ČR ze všech krajů na již 33. sněm této největší zemědělské organizace v Česku při příležitosti veletrhu TECHAGRO.

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

Vybíráme z Prosperity

Jak mířit k dokonalosti s Centrem excelence České společnosti pro jakost

IMG 0094Centrum excelence v České společnosti pro jakost funguje již čtrnáctým rokem. Založeno bylo jako platforma pro sdílení zkušeností a další rozvoj organizací oceněných v Národní ceně kvality. Od loňského roku se stalo plnohodnotným odborným centrem ČSJ.

Nastává éra adaptability

MP copySpolečnost ManpowerGroup Česká republika v březnu zveřejnila zprávu, ve které popisuje 14 klíčových trendů, které utvářejí trh práce v roce 2024.

CRIF: Češi jsou na 11. místě v množství ukradených e-mailových adres a hesel

grafV roce 2023 došlo k nárůstu množství kompromitovaných přihlašovacích údajů k účtům v kombinaci s dalšími údaji. Na celosvětové úrovni koluje na dark webu nebo je přístupných na komunikačních platformách více než 7,5 miliardy informací, což je o 44,8 % více než v roce 2022.

Realitní trh u nás letos ožívá

Obrázek1Tuzemský realitní trh zažívá od loňského jara z pohledu počtu transakcí růst u všech typů nemovitostí. Prodeje v případě novostaveb v posledním čtvrtletí meziročně vzrostly téměř dvojnásobně, u starších bytů to bylo o 49 % a prodeje rodinných domů posílily o 45 %.

Řešení makro ČR ukazují, jak může gastronomie ustát těžké časy

HoReCa makro CîR VČeské jídelny a restaurace jsou dále pod tlakem. Poté, co většina z nich vydržela náročné období pandemie, musí se nyní vyrovnávat se změnami v přístupu zákazníků kvůli zdražování.

Řemeslníci a digitalizace: úspora času i konkurenční výhoda

Vlna digitalizace prostupuje napříč jednotlivými obory podnikání a stavebnictví není výjimkou. Inovace a digitalizace v tomto odvětví patří mezi ty pomalejší. To se ale nyní mění, a sílí tlak i na digitalizaci stavebního sektoru, jakožto jedno z největších odvětví.

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3 

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Pohledem redakční rady

Koberna MO1

Zapomínáme ale podotknout, co to bude stát a kdo to zaplatí 11. listopad 2022

Přednáška na konferenci České společnosti pro jakost 26. září. Jedna z nejlepších, všichni naslouchali a mám dojem, že i souhlasili. Řečníkem byl Ing. Miroslav Koberna, CSc., ředitel pro programování a strategii Potravinářské komory České republiky. Hovořil o kvalitě potravin, ale trochu z jiného úhlu, než jsme zvyklí. Okem odborného kritika se podíval na Green Deal. A jak to souvisí s tím, co máme a budeme mít na talíři? Poprosila jsem ho, aby některé myšlenky rozvedl:

Pokračování ...
INZERCE