INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Od dubna ČSOB přináší svým klientům tři nové možnosti investic. Optimum Fund ČSOB Světové trhy 1 přináší to nejlepší ze světových investic prostřednictvím koše 30 akcií kvalitních společností s vysokou tržní kapitalizací a potenciálem růstu zisku. Fond KBC Equity Fund Europe CZK je určen především pro investory, kteří věří v úspěšnost evropského ekonomického rozvoje, v sílu předních evropských korporací a dynamiku jejich strategií. Třetí možnost představuje životní pojištění Maximal Invest ČSOB Life Světových firem+ 1.

 

Optimum Fund ČSOB Světové trhy 1 je strukturovaný fond určený pro klienty, kteří věří v budoucí prosperitu úspěšných světových společností a zároveň chtějí určitou úroveň ochrany vložených prostředků. Tento fond navíc nabízí při splnění předen daných podmínek možnost zvýšení ochrany z 90 na 100 %. Koš akcií obsahuje společnosti z Evropy, USA, Kanady a Japonska podnikající především v oblasti energií a služeb, telekomunikací a bankovnictví.

Portfolio fondu KBC Equity Fund Europe CZK dává přednost velkým nadnárodním společnostem, jejich kapitálové síle a z ní vyplývající stabilitě. Vhodně zařazuje společnosti se stabilní a globální poptávkou. „Země a ekonomiky eurozóny překonaly recesi a v Evropě je celosvětově nejsilnější zrychlení růstu. Lokomotivou evropské expanze je již tradičně německá ekonomika, ale podstatným faktorem, který ovlivní hospodářskou situaci blízké budoucnosti, je rovněž ekonomické oživení Francie, Španělska a Itálie. Hospodářské výsledky přicházející z Evropy lákají již nějakou dobu pozornost globálních investorů. Ti začali opouštět rozvíjející se trhy a proudí do Evropy. Doba se zdá být příhodná. Makroekonomické ukazatele jsou slibné a ceny za nimi stále zaostávají. I proto je Evropa vnímána jako silná investiční příležitost,“ říká Jan Barta, generální ředitel společnosti ČSOB Asset Management, a.s., investiční společnost.

Životní pojištění Maximal Invest ČSOB Life Světových firem+ 1 je určeno klientům, kteří chtějí jednorázově investovat do investičního životního pojištění, navíc s ochranou vložené investice prostřednictvím zajištěného fondu ke dni splatnosti a potenciálem zajímavého výnosu. Podkladový fond Select Investors ČSOB Life Světových firem Plus 1 může investovat přímo či nepřímo až 80 % aktiv do depozit či termínovaných depozit KBC a/nebo dalších finančních nástrojů vydaných v rámci skupiny KBC. Výnos fondu ke dni splatnosti je navázán na vývoj 20 akcií významných světových společností, které se vyznačují vysokou tržní kapitalizací.

Hlavní výhody nových produktů:

Optimum Fund ČSOB Světové trhy 1

·         Výběr perspektivních akcií, které reprezentují široké spektrum celosvětové ekonomiky.

·         Možnost navýšení ochrany na 100 % (při růstu koše nejméně o 5 % alespoň v jednom z pěti pozorování).

·         Možnost dosažení maximálního výnosu ve výši až 80 % (10,82 % ročně) za dobu trvání fondu.

 

KBC Equity Fund Europe CZK

·         Evropské značky, které stojí za růstem evropské ekonomiky.

·         Akcie s vysokou tržní kapitalizací.

·         Diverzifikace portfolia do více než 250 společností různých evropských zemí a sektorů.

 

Životní pojištění Maximal Invest ČSOB Life Světových firem+ 1

·         Možnost volby oprávněné osoby pro bezproblémové dědictví vložených prostředků.

·         Při splnění zákonných podmínek možnost snížení daňového základu až o 12 000 Kč ročně.

·         Pojištění pro případ smrti následkem úrazu zdarma až do výše 500 000 Kč.

 

Odhady výnosů nezaručují skutečnou výkonnost fondů v budoucnu. Hodnota investice a příjem z ní mohou v čase kolísat. Vyplacená částka muže být v případě výběru před koncem doby trvání fondu vyšší nebo nižší než původně investovaná. Zajištění ochrany hodnoty investice nebo její části se váže ke dni splatnosti fondu (den odkoupení podílů od investorů při zániku fondu) s tím, že pokud nedojde ke splnění závazků protistran a vydavatelů (emitentů) dluhopisů držených v portfoliu fondu, vyplacená částka může být nižší než chráněná hodnota části investice. Podrobné informace o fondech včetně podstaty jejich zajištění ochrany hodnoty investice naleznete na stránkách www.csob.cz, případně u bankéřů na pobočkách ČSOB.

Informace uvedené v tiskové zprávě nepředstavují nabídku podle § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „občanský zákoník“), ani veřejnou nabídku podle § 1780 občanského zákoníku.

(tz)

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3