INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Klienti Komerční banky z řad občanů mohou od 16. června do 30. září 2014 vybírat a vkládat cizí měnu na svých korunových účtech bez poplatku. Komerční banka vychází touto nabídkou vstříc klientům, kteří cestují do zahraničí a potřebují s sebou hotovost.

 

Výhodná nabídka se týká všech měn, které má Komerční banka ve svém kurzovním lístku v kategorii valut. Standardní poplatek, 2 % z objemu konverzní transakce, nebude v letních měsících účtován ani při konverzi oblíbených chorvatských kun, které jsou nově zařazeny v nabídce všech poboček Komerční banky poskytujících hotovostní služby.

Možnost se vztahuje i na vklady – pokud se tedy např. klient, který má v Komerční bance běžný korunový účet, vrátí domů ze zahraničí s bankovkami cizí měny, které mu zbyly, může je na svůj účet v bance vložit a částka se mu připíše opět v korunách bez účtování jakéhokoli poplatku.

„Přestože je platba kartou v zahraničí mezi našimi klienty čím dál více populárnější, hotovost v místní měně je stále nezbytností. Komerční banka proto chce vyjít vstříc všem svým klientům a nabídnout jim výhodný způsob, jak si zajistit hotovost pro své letní cesty do zahraničí,“ uvedla Jana Švábenská, výkonná ředitelka pro Transakční a platební služby KB.

Letní poplatkové prázdniny Komerční banky pro klienty z řad občanů:

výběr cizí měny z běžného korunového účtu bez poplatku,

vklad cizí měny na běžný korunový účet bez poplatku,

výběr korun z běžného cizoměnového účtu bez poplatku,

vklad korun na běžný cizoměnový účet bez poplatku,

výběr cizí měny z běžného účtu vedeného v jiné cizí měně bez poplatku,

nabídka se týká všech měn v kurzovním lístku KB v kategorii valut,

nabídka platí od 16. 6. do 30. 9. 2014.

(tz)

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3