INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Běžný účet Genius Free & Flexi získají noví klienti GE Money Bank s bezkonkurenčně nejvyšším úrokem na trhu. Zůstatky běžného účtu do 50 tisíc korun včetně budou zhodnoceny sazbou 2 % p.a. Akce platí do konce letošních prázdnin. Účet i nadále zůstává bez poplatků za běžné služby – zdarma jsou například všechny příchozí tuzemské platby a odchozí tuzemské platby, zadané v Internet Bance. Klienti s běžným účtem Genius Free & Flexi také automaticky získávají peníze zpět za platby u partnerů věrnostního programu bene+.

„Současná nabídka účtu Genius Free & Flexi pro nové klienty je v Česku výjimečná. Kromě 2% úročení zůstatku mají klienti přístup k nejmodernějším platebním inovacím včetně bezkontaktních platebních nálepek a platebních karet v mobilu“, říká Iva Štylerová, senior manažerka retailových produktů GE Money Bank. „Brzy navíc klientům nabídneme sjednání účtu zcela online. Zákazníci tak získají nový účet bez toho, aby museli navštívit některou z poboček, dodává Iva Štylerová.

  Všechny běžné služby zdarma

Vedle všech příchozích i odchozích tuzemských plateb zadaných elektronicky získají klienti bez poplatků také elektronický výpis, e-mail servis a čtyři výběry z bankomatů GE Money Bank měsíčně. Zdarma je k běžnému účtu Genius Free & Flexi také platební karta, platební nálepka, v roce 2014 oceněná titulem Novinka roku v prestižní soutěži bankovních produktů Zlatá koruna, NFC platební karta v mobilu i vedení kontokorentu Flexikredit. Zákazníci mohou bez omezení využívat také Internet Banku, čtyřikrát oceněnou v soutěži Zlatá koruna. Aktuální nabídka s 2% úročením zůstatku platí pro všechny účty Genius Free & Flexi, založené od 16. června až do 31. srpna 2014.

Běžný účet Genius Free & Flexi je pro klienty zdarma, pokud splní podmínku minimálního kreditního příjmu 7000 Kč měsíčně. V praxi tedy stačí, aby si zákazníci na účet nechali pravidelně zasílat výplatu. V případě, že minimální měsíční kreditní příjem nesplní, je účet zpoplatněn částkou 199 Kč měsíčně.

Běžný účet Genius Free & Flexi si mohou klienti založit na kterékoliv pobočce GE Money Bank, stačí k tomu pouze občanský průkaz. Při přechodu z jiné banky dostanou klienti po založení účtu bez dalších podmínek dva bezpoplatkové měsíce. GE Money Bank navíc bez jakýchkoliv poplatků za klienta zařídí převedení jeho účtu z jiné banky, a to včetně SIPA či trvalých příkazů k úhradě.

Platební inovace k účtu zdarma

K platbám s účty od GE Money Bank již nejsou potřeba klasické plastové karty. Klienti si mohou díky technologii NFC nahrát až tři platební karty přímo do mobilního telefonu a bez omezení je využívat k pohodlnému bezkontaktnímu placení v obchodech i na internetu. Pro klienty bez podporovaného telefonu, kteří chtějí platit svým mobilem, nabízí GE Money Bank bezkontaktní platební nálepku vhodnou k nalepení například na zadní stranu mobilu.

Stovky obchodů v programu bene+

Majitelé účtu Genius Free & Flexi mohou naplno využívat všechny výhody bene+, nejrozšířenějšího věrnostního programu na platebních kartách v Česku. Klienti mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 35 internetových obchodech. U partnerů bene+ dostávají peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu. Nově do programu přibyly také akční slevové kupony. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, Datart, BENU Lékárny, tak i malí regionální obchodníci. Více detailních informací o bene+ včetně pravidelně aktualizovaného seznamu partnerů je k dispozici na  www.beneplus.cz. 

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3