INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zdravotní situace Čechů je stále vážnější. Jak vyplývá z průzkumu, který má k dispozici pojišťovna Kooperativa, každoročně je u nás diagnostikováno 80 000 nových případů rakoviny. Jestliže v roce 1965 onemocněli rakovinou zhruba tři lidé z tisícovky, dnes je to téměř osm případů. Na druhou stranu se výrazně lepší péče o nemocné. Z osmi nemocných rakovinou je v sedmi případech léčba účinná a pacient se vyléčí.

Právě v neúspěšných případech je mnohdy šance na léčbu zmařena špatnou prvotní diagnózou a pozdním zahájením účinné léčby. Šanci na ověření diagnózy a léčebného postupu a následnou léčbu ve špičkovém zahraničním zdravotním zařízení nově přináší pojištění Best Doctors od pojišťovny Kooperativa.

            „Klient má možnost konzultovat svou diagnózu se světově uznávanými lékaři, které by sám neměl šanci vyhledat. Následně se rozhodne, zda podstoupí léčbu v námi doporučeném špičkovém zařízení v zahraničí, kterou má v rámci pojištění Best Doctors kompletně hrazenou, včetně nákladů na cestu, ubytování a stravování, nebo zvolí léčení v ČR. V takovém případě mohou čeští lékaři konzultovat léčbu se světovými odborníky a kdykoli později využít léčení v zahraničí. U některých onemocnění je možná i kombinace operačního zákroku provedeného v zahraničí a následná delší léčba v ČR. Pojištění Best Doctors tedy slouží k tomu, aby se maximalizovala šance na vyléčení klienta,“ představil výhody produktu Filip Král, ředitel Úseku pojištění osob v Kooperativě.

            To potvrzují i zkušenosti společnosti Best Doctors. Klienti je nejčastěji kontaktují v případě, kdy si chtějí ověřit správnost diagnózy (75 %). Dále pak když hledají radu týkající se doporučení nejvhodnější léčby (74 %), stále u nich přetrvávají symptomy nemoci (62 %), pochybují o informacích, které jim byly sděleny a chtějí se ujistit (49 %) nebo pochybují o nutnosti doporučené operace (39 %).

Pojištění Best Doctors pojišťovny Kooperativa se vztahuje na následující léčebné postupy:

n léčba rakoviny, včetně leukémie, sarkomu (nádoru kostí, svalů, vazů a chrupavek) a lymfomu (nádoru mízních uzlin a tkáně),

n bypass koronárních artérií – tj. operace napravující zúžení nebo ucpání jedné nebo více věnčitých cév,

n operativní náhrada srdečních chlopní – řešení při nedomykavosti nebo zúžení chlopní,

n transplantace orgánu nebo tkáně od žijícího dárce – ledviny, plicního laloku, části jater, slinivky, kostní dřeně,

n neurochirurgický zákrok při onemocnění nebo úrazu mozku, nitrolebních struktur a míchy.

            Spolu s úhradou nákladů na cestu, ubytováním a stravováním pojištěného i případného dárce (při transplantaci) klientovi přísluší denní dávka při hospitalizaci ve výši 2500 Kč za den po dobu až 60 dní a dále cestovné a ubytování pro jednu doprovázející osobu.

            Také léčiva nutná po návratu do ČR až do výše 1 250 000 Kč. Celkový limit pojistného

plnění je 25 milionů Kč za rok a 50 milionů Kč za celou pojistnou dobu. Počet nezbytných ošetření ani délka hospitalizace přitom nejsou nijak omezeny.

            Pojistné závisí na věku pojištěného. Pro děti do 17 let je pojistné 175 Kč měsíčně, pro dospělé osoby (18–64 let) je to 350 Kč měsíčně, pro seniory (65–85 let) pak 700 Kč měsíčně.    

(tz) 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3