INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zákazníci, kteří si v říjnu 2014 pořídí kreditní kartu MoneyCard Plus od GE Money Bank, získají na 4 měsíce mimořádné odměny ve věrnostním programu bene+. Na výběr mají hned ze tří balíčků odměn, které budou na nových kreditních kartách spuštěny na čtyři měsíce a klientům mohou výrazně zlevnit vánoční nákupy. Záleží jen na zákaznících, zda budou mít zájem o 10 % zpět za každý nákup na internetu, 8 % zpět z nákupů v lékárnách, drogeriích a parfumeriích nebo 5% odměny v obchodech s potravinami. Vedení karty je navíc na první rok zcela zdarma.

„Chtěli jsme klientům nabídnout benefit, který jim zpříjemní blížící se předvánoční nákupy. Mimořádné odměny jim spouštíme na čtyři měsíce, zákazníci je tak využijí i v povánočních slevách,“ říká Alena Nekulová, produktová manažerka kreditních karet GE Money Bank. „Hlavní výhodou nabídky pro naše nové zákazníky je, že mimořádné odměny se vztahují na veškeré zboží bez omezení. Pokud si tedy zákazníci aktivují mimořádné odměny v obchodech s potravinami a vyberou si například novou televizi v hypermarketu, 5 % z ceny nákupu od nás automaticky získají zpátky,“ dodává Alena Nekulová.

Akční balíčky: vybere si každý

Klienti, kteří si zvolí mimořádné odměny v obchodech s potravinami, získají 5 % z nákupu zpět za všechny platby v hypermarketech, supermarketech, ale i v malých večerkách i jednotách. V řetězcích Globus jsou odměny dokonce ještě o procento vyšší a dosahují 6 % z každé platby. Podobně výhodné nákupy čekají i zákazníky, kteří si vyberou navýšené odměny v lékárnách, drogeriích a parfumeriích ve výši 8 %. „Mimořádné odměny se totiž sčítají s odměnami od stávajících partnerů v programu bene+. Například v prodejnách Marionnaud tak zákazníci dostanou zpět dokonce 17 %,” vysvětluje Alena Nekulová z GE Money Bank.

Třetinu z nákupu na internetu zpět? S MoneyCard Plus to jde

10% odměny pak mohou čerpat zákazníci, kteří zvolí balíček odměn za všechny nákupy kartou online. I zde se k mimořádným odměnám přičítají standardní slevy u partnerů bene+. Při nákupech u některých partnerů bene+ mohou díky standardním benefitům získat další procenta navíc. Odměny se tak mohou vyšplhat až k mimořádným 39 %. Mezi partnery bene+ je aktuálně celkem 35 e-shopů. V internetovém obchodě Husky mohou klienti získat díky standardním i mimořádným odměnám zpátky celkem 19 % z každé platby, na webu Neoluxoru pak 15 % ze všech transakcí.  

Současná nabídka mimořádných odměn je spuštěna na všech kreditních kartách MoneyCard Plus, které si klienti pořídí od 1. 10. do 31. 10. 2014. Měsíční limit u všech balíčků mimořádných odměn je stanoven na 500 Kč, za 4 měsíce mohou na mimořádných odměnách získat až 2000 Kč. Standardní odměny ve výši 1 % - 30 %, které klienti získávají za všechny platby v obchodech i na internetu, se do limitu nepočítají a jsou neomezené, takže skutečná výše nasbíraných odměn může být pro zákazníky ještě vyšší. 

Peníze zpět za každou platbu díky bene+

Nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v Česku bene+ je automatickou součástí všech kreditních karet MoneyCard Plus. V programu je již přes 200 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 35 internetových obchodech.

Hlavní výhodou věrnostního programu bene+ je, že klienti získávají odměnou reálné peníze, jejichž celková výše není nijak omezena. U partnerů bene+ dostávají klienti peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu, u ostatních obchodníků a na internetu pak získávají zpět 1 % z každé platby. V letošním roce do programu přibyly také akční slevové kupony, které si mohou vytisknout a použít všichni uživatelé bankomatů GE Money Bank. Od října jsou v nabídce například sleva 100Kč na večeři ve více než 500 restaurací Restu, 20% sleva na vybraný produkt v Pet Center a od 20.10. se přidává 15% sleva na vše od knihkupectví Neoluxor. Tyto slevy se navíc zvyšují o odměnu za platbu kartou s programem bene+. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, BENU Lékárny, Datart, Neoluxor tak i malí regionální obchodníci. 

 

Placení kreditními kartami MoneyCard Plus je bezpečné. GE Money Bank využívá technologii 3D Secure, která brání zneužití karet u internetových plateb. Banka také nabízí klientům další bezpečnostní prvky včetně možnosti dočasně si kartu zablokovat, omezit online platby nebo výběry z bankomatů v zahraničí. Zákazníci mají o všech transakcích dokonalý přehled díky Internet Bance, která je ke kreditním kartám spuštěna automaticky a zdarma.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3