INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ve středu 29. října 2014 proběhlo v Ženevě slavnostní předávání cen v soutěži PWM/The Banker Global Private Banking Awards 2014, na kterém si zástupci ČSOB Private Banking stejně jako minulý rok převzali ocenění pro nejlepší privátní banku v České republice. ČSOB Private Banking uspěla v hodnocení komise složené z patnácti významných osobností světového bankovnictví, která vybrala vítěze na základě kvalitativních i kvantitativních dat.

 

„Ve spolupráci se společností MasterCard se nám podařilo na trh uvést unikátní debetní kartu, tzv. Kartu dobré vůle, díky níž putuje z každé transakce 0,6 % na charitu. Jde pravděpodobně o první “charitativní” kartu v Evropě a nejprestižnější kartu, kterou MasterCard vydává. Velký důraz v rámci naší práce klademe také na investiční poradenství. To jsou dvě věci, u kterých si myslíme, že nám pomohly k obhajobě vítězství z loňského roku,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. „Zároveň děkujeme klientům za jejich podporu a důvěru a věříme, že jim budeme ideálním partnerem i do budoucna,“ doplňuje Martin Kosobud.

 

ČSOB Private Banking poskytuje produkty a služby privátního bankovnictví v České republice už více než 12 let. Klientům je k dispozici nejsilnější pobočková síť, která čítá 15 poboček. Klíčem k úspěchu je také stabilní tým zaměstnanců, kteří vynikají dlouhodobými zkušenostmi, vysokou kvalifikací a také vstřícným přístupem ke klientům, jimž jsou k dispozici v jakoukoliv denní dobu. ČSOB Private Banking se kromě komerčního bankovnictví zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. Vlastní také speciální investiční certifikát s úvěrovým podkladem a poskytuje služby v oblasti mezigeneračního transferu a nástupnictví.

 

Zaměstnanci i klienti se navíc každoročně zapojují do různých charitativních akcí. Unikátním projektem v charitativní oblasti je již zmiňovaná Karta dobré vůle, která vznikla ve spolupráci s MasterCard jako první karta svého druhu. Z každé provedené platby u obchodníka je z ní převedeno 0,6 % na charitativní účet banky. Vybrané peníze jsou využity na projekty významných neziskových organizací – Výboru dobré vůle, Nadace Charty 77, Nadačního fondu Českého rozhlasu, Nadace VIA a Člověka v tísni.

 

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3