INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Již počtvrté se konala soutěž „Finparáda – Finanční produkt roku“. V kategorii Hypotéka roku obhájila mBank první místo z let 2012 a 2013, nově získala zlatou medaili za svůj produkt mPůjčka Plus. Se svým běžným účtem mKonto pak obsadila, stejně jako v předchozích letech, třetí příčku.

Neohrožené postavení v kategorii hypoték si mBank udržela především díky absenci poplatků za zpracování žádosti, poskytnutí úvěru a založení a vedení úvěrového i osobního účtu. Porota pozitivně ocenila také možnost mimořádných splátek zdarma či sjednání variabilní úrokové sazby. Osobní účet mKonto je stabilně jedním z nejlevnějších účtů v České republice, letos navíc došlo ke zrušení poplatku za vedení úvěru u povoleného přečerpání účtu.  V loňském roce pak mBank představila nové revoluční internetové a mobilní bankovnictví, za která sklidila již nejedno ocenění. Také díky inovacím se již třetím rokem drží mKonto v soutěži na předních pozicích.

V kategorii Půjčka roku se umístila mBank poprvé. Na první pozici ji vynesly výhody v podobě garantované úrokové sazby 9,9 % p.a. a nulových poplatků za vedení a vyřízení úvěrového účtu, mimořádné splátky či předčasné splacení. V neposlední řadě porotci přičetli k dobru možnost vyřídit si mPůčku Plus odkudkoli přes internet a nastavit si splátkový kalendář podle vlastní potřeby.

„Velmi si ceníme všech tří ocenění, které jsme v letošním ročníku soutěže získali. Neustále se snažíme sledovat vývoj a dění na finančním trhu a přizpůsobovat jim nabídku našich produktů,“ komentuje úspěch Pawel Kucharski, výkonný ředitel pro obchod, produkt a marketing mBank a dodává: „ Nabízíme proto produkty, o kterých můžeme s klidem říci, že jsou kvalitní, za sympatické ceny a bez zbytečných poplatků. Právě díky této strategii se nám daří získávat stále nové zákazníky.“

Soutěž pořádá portál Finparáda.cz, který se specializuje na finanční produkty a bankovní služby.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3