INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Od kdy, pro koho, co musí firmy učinit, jaké je optimální technické řešení pro konkrétní provozovny nebo nejčastější dotazy, jsou hlavními moduly největšího portálu k EET. AMSP ČR nastínila  pro malé, střední i velké provozovny a konkrétní řešení i cenová rozpětí, ukazuje výhody i nevýhody různých hardwarových řešení a porovnává odlišné varianty předpokládaných nákladů.

Každý podnikatel si může od asociace vyžádat bezplatné zasílání nejaktuálnějších informací, stejně tak jsou vyškolení pracovníci AMSP ČR připraveni do 48 hodin odpovědět na základní e-mailové dotazy týkající se jedné z největších změn novodobého hotovostního prodeje.

Pavla Břečková, místopředsedkyně AMSP ČR, která stojí v čele asociačního projektu „Malý obchod“ k tomu dodává: “Snažili jsme se vytvořit systém, který bude jak pro malé, tak velké firmy čitelný, který bude rychlý a hlavně s ověřenými informacemi. Denně se objevují desítky spekulací, ne vždy se ale jedná o ověřená tvrzení a naše asociace je zavalena nevídaným množstvím dotazů. Proto jsme se rozhodli stát se hlavním tuzemským zdrojem nestranných informací k zaváděnému režimu. Cílem je poskytnout služby firmám všech velikostí, a to s dostatečným předstihem.“

Zájemcům o aktuální informace k EET stačí pouze zadat svůj e-mail dole na hlavní stránce www.eltrzby.cz  „Novinky e-mailem“. Veškeré novinky z webu pak budou dostávat okamžitě po jejich zveřejnění zdarma na svůj e-mail. Odběr novinek je možné také kdykoli zrušit.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3