INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

V loňském roce výrazně vzrostl zájem klientů ČSOB a Ery o refinancování půjček neboli konsolidaci a tyto půjčky tvořily přibližně čtvrtinu objemu nových půjček. Průměrná výše této půjčky napříč celou Českou republikou činila přibližně 250 tisíc korun, což je meziroční nárůst o 15 %. Díky sloučení půjček a úvěrových produktů má klient měsíčně menší výdaje za splátky, sníží si úrokovou sazbu u méně výhodných půjček, ušetří na poplatcích a zároveň si zpřehlední své pravidelné měsíční výdaje. Navíc až do konce března ČSOB a Era garantuje u přefinancování úrokovou sazbu 6,9 % v případě, že si klient převede úvěry v minimálním objemu 100 tisíc korun.

„V ČSOB i Eře na konci loňského roku a v prvním měsíci tohoto roku zájem o refinancování půjček vzrostl o 30 %. Při refinancování z jiných peněžních ústavů si 90 % klientů převádí do 3 úvěrových produktů a 5 % klientů dokonce více než 4, v loňském roce jsme zaznamenali rekordní počet 14 závazků z jiných institucí slučovaných do jedné nové půjčky. Průměrně si k nám klienti převádějí produkty ve výši přibližně 150 tisíc korun,“ říká Richard Kotrlík, manažer útvaru Bydlení a úvěry ČSOB a Ery. „Klienti oceňují kromě optimalizace stávajících úvěrových produktů i možnost využít neúčelovou část, tzn. peníze navíc,“ doplňuje Richard Kotrlík.

Refinancovat půjčku klient může hned při první návštěvě pobočky ČSOB, na Era finančním centru i ve vybraných pobočkách České pošty se Specializovanou bankovní přepážkou. Vše je možné vyřešit i velmi jednoduše a online na stránkách http://pujcka.csob.cz, kde klient ihned nezávazně zjistí, kolik díky refinancování ušetří.

Sloučit je možné všechny typy půjček, kontokorenty či kreditní karty od bank i nebankovních společností. Kromě částky potřebné na splacení úvěrů lze v rámci této půjčky získat také peníze navíc, bez nutnosti dokládat účel jejich použití. Banka za klienta vyřídí potřebnou administrativu spojenou s předčasným splacením stávajících úvěrů. Zároveň si klient může sjednat pojištění schopnosti splácet.

Výhody produktu

·        po sloučení všech závazků splácí klient pouze jednu půjčku, sníží si tak měsíční splátku a ušetří na poplatcích

·        sloučit lze půjčky, kreditní karty i kontokorenty

·        k produktu je možné získat peníze navíc, které je možné využít na cokoliv

·        všechnu potřebnou administrativu za klienta vyřídí banka

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3