INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Do Česka přichází skutečná revoluce ve spotřebitelských půjčkách. Čím vyšší nebo delší PRESTO Půjčku si u UniCredit Bank sjednáte, tím nižší úrokovou sazbu získáte. Se stejnou měsíční splátkou tak můžete získat peníze navíc a až o polovinu nižší úrokovou sazbu. Sazby u neúčelové PRESTO Půjčky na cokoliv se mohou snížit až na 5,6 % p. a., u účelové PRESTO Půjčky na bydlení můžete získat až milion korun na bydlení se sazbou 4,9 % p. a.

„Český trh tak výhodné úrokové sazby u spotřebitelských úvěrů ještě nezažil. Se sazbami nové PRESTO Půjčky na cokoliv, které mohou klesnout až na 5,6 % p. a., jako jediní můžeme nabídnout při stejné měsíční splátce peníze navíc a až o polovinu nižší úrokovou sazbu. Navíc bez jakýchkoli podmínek a omezení,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Významné úspory                                                                                   

Při výši úvěru 100 000 korun a délce splácení čtyři roky zaplatí klient měsíčně 2 575 Kč. Při době splácení šest let a výši úvěru 150 000 korun ale získá s PRESTO Půjčkou od UniCredit Bank až o polovinu výhodnější úrokovou sazbu. Díky tomu bude s tímto vyšším úvěrem měsíčně platit jen 2 648 Kč. Získání výhodnější sazby není podmíněno sjednáním pojištění schopnosti splácet.

S  PRESTO Půjčkou na cokoliv mohou klienti získat finance na realizaci svých představ a přání. Správa a vedení úvěru je zdarma, půjčku navíc může kdykoliv předčasně splatit, nebo si splátku naopak až 5krát odložit. Celkem si s PRESTO Půjčkou na cokoliv mohou klienti půjčit až 500 000 Kč.

Nová PRESTO Půjčka na bydlení pak nabídne až jeden milion korun bez zajištění nemovitostí. Klient s ní získá ještě výhodnější úrokovou sazbu díky prokázání účelu úvěru. Prostředky lze čerpat například i na rekonstrukci či modernizaci nemovitosti včetně zelených projektů a pořízení solárních panelů nebo na podíl v družstevním či obecním bytu. Stačí do šesti měsíců doložit účel úvěru, zajištění vlastní nemovitostí není potřeba.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3