INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Vytopený soused, odřené dveře vedlejšího bytu, ale i štěkající domácí mazlíček, který vyleká sousedku tak, že udělá krok do prázdna a zlomí si nohu. Zdá se vám to přitažené za vlasy? Naopak, takovéto situace jsou běžnou součástí sousedského soužití. Jejich řešení zase vizitkou dobrých sousedských vztahů. AXA v těchto dnech přináší novinky v oblasti pojištění občanské odpovědnosti. Pojistit se dá nově po internetu v e-shopu AXA, nyní se slevou 20 %. K pojištění odpovědnosti navíc klient získá domácí asistenci 24 hodin denně v plném rozsahu.

Pojištění občanské odpovědnosti kryje újmy na životě a zdraví, škody na majetku anebo finanční škody neúmyslně způsobené jiným osobám, či při běžném provozu domácnosti. Může se přitom jednat o zdánlivě neškodné situace, jako je třeba převrhnutý regál s vínem v obchodě, zaběhnutý pes v cizí okrasné zahradě či vytopený byt sousedů. Výdaje spojené s úhradou škody však přitom mohou zatížit rodinný rozpočet na velmi dlouhé období.

„Pojištění chrání klienta před zbytečnými výdaji, které se mohou vyšplhat do desítek tisíc korun. Pojištěni jsou přitom automaticky všichni členové domácnosti a v závislosti na dohodnutých podmínkách a rozsahu se dále pojištění může vztahovat i na další osoby, jako například pomocnici v domácnosti či chůvu,“ vysvětluje Kateřina Kohoutová, specialistka na pojištění domácnosti.

Zákazníci mohou uzavřít pojištění občanské odpovědnosti u AXA v rámci pojištění domácnosti DOMOV IN, ale i samostatně. „Unikátní vlastností našeho pojištění odpovědnosti je fakt, že jako jediné zahrnuje domácí asistenci v plném rozsahu a to i bez nutnosti uzavření pojištění domácnosti. V případě, že si pojištěnec například zabouchne klíče ve vchodových dveřích, nebo když mu praskne vodovodní potrubí, což běžně se škodou odpovědnosti nesouvisí, pošleme mu našeho technika a nabídneme domácí asistenci,“ doplňuje Kateřina Kohoutová.

Asistenční služby jsou automaticky zahrnuty v ceně pojištění občanské odpovědnosti. Vztahují se na pojistníka a osoby trvale žijící ve společné domácnosti. Zahrnují technickou a právní asistenci, asistenci při hospitalizaci, onemocnění či nepřítomnosti členů domácnosti. Pojišťovna AXA navíc garantuje příjezd přivolané asistence do jedné hodiny a to 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Výhody pojištění občanské odpovědnosti

Nově se dá uzavřít na internetu na online.axa.cz.

Možnost uzavřenírámci pojištění domácnosti Domov IN, ale i samostatně. Klient k pojištění automaticky získává nonstop asistenční služby 24 hodin denně. Základní balík asistenčních služeb zahrnuje technickou a právní asistenci, asistenci při hospitalizaci či onemocnění.

Zákazníci mají na výběr ze tří variant STANDARD, PLUS a EXTRA, které se liší rozsahem pojistného krytí a výší limitu plnění. U varianty STANDARD, kterou si můžete poříditpojištění domácnosti, jsme navýšili základní limit plnění na úroveň 750 000 Kč. V komfortní variantě PLUS je limit stanovený do 5 milionů Kč. V exkluzivní variantě EXTRA nabízíme limit 10 000 000 Kč. Varianty PLUS a EXTRA je možné uzavřít jako samostatné pojištění.

Pojištění občanské odpovědnosti se vztahuje na ochranu po dobu rekreačního sportování nebo na používání plavidel. Zahrnuje škody způsobenéubytovacích zařízeních během dovolené. Vztahuje se rovněž na specifické škody vzniklé v důsledku ztráty klíče či na způsobenou nemajetkovou újmu.

Na základě uzavřené varianty vás pojištění ochrání na území České republiky, Evropské unie nebo dokonce i ve světě (vyjma Severní Ameriky).

Více informací o pojištění občanské odpovědnosti najdete na našich webových stránkách: www.axa.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3