Ovčí sýr, pršut nebo kvalitní červené víno. Každý návštěvník Chorvatska tyto lahůdky dobře zná. Během letošního léta je mohou majitelé karet MasterCard® včetně klientů Ery nakupovat za akční ceny v nejlepších chorvatských supermarketech Konzum.
Z povodní na začátku června letošního roku Česká podnikatelská pojišťovna dosud registruje přes 1000 škod v celkovém objemu 420 mil. Kč. Třetina z celkového počtu těchto škod již byla vyřízena a zlikvidována. K dnešnímu dni Česká podnikatelská pojišťovna vyplatila svým klientům pojistné plnění či zálohu na pojistné plnění v celkové výši 32 mil. Kč.
Tisíce lidí si v těchto dnech kladou otázky, které v budoucnu ovlivní jejich příjmy v penzi. Kdo se rozhodne pro druhý pilíř, musí se zároveň ptát: „Kterou penzijní společnost zvolit?“ Při výběru je důležitá především míra důvěry, produktová nabídka a stabilita penzijní společnosti.
Klienti si mohou sjednat Důchodové spoření u Penzijní společnosti České pojišťovny (PSČP) také na internetu. Pokud chtějí využít nabídky unikátní GARANCE vkladů nebo jim je přes 35 let, zbývá jim pouze šest dnů.
Happening u 2. pilíře Nuselského mostu. Pořádám happening na podporu druhého pilíře a lidí, kteří se rozhodli do tohoto systému spoření na penzi vstoupit. Happening je namířený proti snahám české levice zrušit důchodovou reformu, odehrává se od této chvíle u druhého pilíře Nuselského mostu v Praze v Jaromírově ulici 46, Praha 2.
Žebříček CZECH TOP 100 znovu vyhodnotil Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) jako nejvíce prosperující penzijní fond roku 2012. PFČP obhájil svou pozici jedničky mezi společnostmi poskytujícími spoření na stáří již podeváté.
Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...
Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.
Pokračování ...