INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Na první jarní den roku 2014 připadl slavnostní ceremoniál, při němž vydavatelství Trade Media International, jako již tradičně, vyhlásilo výsledky ankety Produkt roku 2013. V konferenčním centru brněnského Výstaviště byly předány ceny vítězům celkem 21 soutěžních kategorií, jež udělovaly vlajkové lodi vydavatelství: časopis Control Engineering Česko a Řízení a údržba průmyslového podniku.

 

V kategorii Systémy pro počítačové řízení údržby zvítězilo řešení HELIOS Mobile z produkce společnosti ALDOR, která je zlatým partnerem Asseco Solutions.

Podmínkou pro přihlášení produktů do ankety bylo splnění tří hlavních kritérií: vysoká míra inovace pro daný kalendářní rok (2013), užitečnost produktu a jeho vliv na průmyslový trh.

Do 11 soutěžních kategorií, které byly vyhlášeny v třetím ročníku ankety prostřednictvím časopisu Řízení a údržba průmyslového podniku, bylo přihlášeno celkem 54 produktů.

„Jak už zde několikrát zaznělo, mobilní telefony jsou fenoménem dnešní doby. Aplikace HELIOS Mobile dává dobrý důvod servisním technikům a manažerům, proč si tuto ‚hračku‛ také pořídit. Jejich prostřednictvím totiž mohou běžně pracovat pod vlastním ERP systémem v terénu, mohou vykonávat veškeré činnosti, které potřebují a dostávat do systému data, která jsou po nich vyžadována,“ řekl Martin Voslář ze společnosti Asseco Solutions, který ocenění v Brně převzal.

HELIOS Mobile

Aplikace, která je klientem informačního systému umožňující plnohodnotně pracovat s celým IS v mobilním zařízení. K aplikaci se uživatelé přihlašují pomocí svých uživatelských účtů systému HELIOS Green. Uživatelé zde mají k dispozici veškeré potřebné agendy pro svou práci, včetně nástrojů a funkcí stejně jako v plném klientovi. Mohou pořizovat, upravovat a prohlížet záznamy, pracovat s workflow a DMS, pořizovat fotografie či snímat GPS polohu. Samozřejmostí je přímé vytáčení telefonních čísel z aplikace, odesílaní mailů, otevírání web stránek a polohy na mapě.

Asseco Solutions

Asseco Solutions, a.s., je největším producentem podnikových informačních systémů na českém a slovenském trhu. Softwarové aplikace z jeho produkce jsou distribuovány i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů pro organizace všech velikostí v nejrůznějších oblastech jejich působení. Produktové portfolio sahá od informačních systémů pro nejširší spektrum podniků, zabývajících se výrobou, obchodem či službami, přes produkty pro oblast veřejné správy, až po např. produkty pokrývající specializované potřeby ubytovacích a stravovacích zařízení. Všechny produkty jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských programů. Kromě základních modulů a funkcionalit poskytují též řešení pro jednotlivé oblasti podnikání, tzv. „oborová řešení“. Asseco Solutions je nositelem certifikátu kvality ISO 9001:2008 a je členem nadnárodní skupiny ASSECO Group.

Na konci roku 2012 v Asseco Solutions, a.s. pracovalo celkem 348 osob a obrat za rok 2012 činil 411,4 mil. Kč.

Poslání společnosti Asseco Solutions

Pomáháme firmám, aby byly úspěšné v jejich podnikání. Díky našim službám se mohou plně věnovat svým aktivitám, starost o informační systémy přenechávají nám. V každém okamžiku ctíme vztah s našimi zákazníky i pracovníky, lpíme na pověsti důvěryhodného partnera.

Bližší informace lze nalézt na www.AssecoSolutions.eu

ASSECO Group

Skupina ASSECO byla založena v roce 2004 vytvořením strategického partnerství mezi Asseco Poland (bývalý Comp Rzesów) a Asseco Slovakia. Z hlediska tržní kapitalizace je skupina jednou z deseti největších kótovaných IT společností v Evropě. Ekonomicky patří k nejsilnějším evropskýcm softwarovým společnostem – v roce 2012 se umístila na sedmém místě v žebříčku The Truffle 100, který analyzuje 100 nejúspěšnějších softwarových společností na základě kategorie výnosů z vlastního softwaru. Skupina ASSECO je dnes mezinárodním uskupením prosperujících evropských IT společností, které poskytují komplexní IT řešení všem segmentům ekonomiky v mnoha zemích Evropy. Portfolio jeho klientů tvoří stejně tak silné nadnárodní bankovní a finanční společnosti, veřejné instituce, mezinárodní korporace, jako malé a střední podniky.   ASSECO Group zaměstnává  přes 14 000 lidí po celé Evropě.

Bližší informace lze nalézt na www.asseco.com 

(tz)

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3