INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

ilustrační 2Zbrusu nové řešení pro stavebníky nabízí mobilní verze webu Transportbeton.cz. Prostřednictvím chytrého mobilního telefonu umožňuje web snadno a rychle vyhledat kontakt na nejbližší betonárnu skupiny Českomoravský beton v okolí. Poskytne informace o vzdálenosti k ní a díky vazbě na navigační modul pak do vybrané betonárny zákazníka lehce dovede. Adaptace internetových stránek pro mobilní telefony je reakcí skupiny Českomoravský beton na současné trendy v oblasti informačních technologií a využívání mobilních zařízení na straně zákazníků. Klíčová v tomto případě byla uživatelská přívětivost a snadná ovladatelnost internetové aplikace, která výrazně zjednodušuje orientaci v nabídce výrobků a služeb prostřednictvím mobilních telefonů. Součástí nového řešení je mimo jiné i optimalizace poptávkového systému, který zákazníkovi umožňuje na jedné stránce jednoduše vyplnit a zaslat poptávku na beton online.

„Mobilní adaptace webu www.transportbeton.cz je výsledkem našich analýz, jaký typ informací naši návštěvníci na statickém webu nejčastěji hledají,“ říká Ing. Jan Veselý, marketingový manažer skupiny Českomoravský beton, a doplňuje: „Z dostupných zdrojů máme dostatek informací, takže přesně víme, co naši zákazníci vyhledávají. Transportbeton.cz je jedním z našich klíčových komunikačních kanálů, proto chceme reagovat na velký nárůst používání tzv. chytrých mobilních telefonů ze strany našich stávajících i potenciálních zákazníků.“

Sekce „Beton a další produkty“ stručně provede kompletní nabídkou skupiny Českomoravský beton. Každý produkt zde má svou podstránku včetně kontaktu na technického poradce, který může zodpovědět případné dotazy. Sekce „Betonárny“, jak už bylo řečeno výše, informuje o provozech skupiny Českomoravský beton, lokalizuje nejbližší betonárnu a díky propojení s navigací k ní také umí zájemce dovést. U každého provozu je uveden kontakt na provoz betonárny, na obchodníka i dispečink čerpání betonu. Zároveň je z aplikace možné zaslat rychle on-line poptávku. „Mobilní řešení webu Transportbeton.cz jde výrazně naproti uživatelům mobilních zařízení,kteří vítají především snadnou ovladatelnost a jednoduchost v součinnosti s rychlým vyhledáním požadovaných informací,“ doplňuje Jan Veselý ze společnosti Českomoravský beton, a.s.

Transportbeton od ČMB

Pojmem „transportbeton“ je označován beton, jehož složky byly nadávkovány a zamíchány mimo staveniště ve stabilní míchačce na betonárně. Výrobce ho dodává v čerstvém stavu k použití na staveništi dopravený autodomíchávači nebo do přepravního prostředku odběratele.

Právě transportbeton, vyráběný v širokém spektru pevnostních tříd a druhů, je základním produktem společnosti Českomoravský beton. Základními vstupními materiály pro výrobu betonu jsou cement, hrubé a drobné kamenivo, voda, přísady a příměsi. Při vlastní výrobě se používají různé druhy těchto materiálů, jejichž kombinace definují výsledné vlastnosti jednotlivých typů betonů. V nabídce společnosti Českomoravský beton jsou jak čerstvé betony, tak lehce zpracovatelné betony, samozhutnitelné betony, betony pro systémy ztraceného bednění, vláknobetony, vodonepropustné betony a barevné betony.

Výrobu transportbetonu doplňuje Českomoravský beton o výrobu prefabrikátů, litých podlahových směsí, zdicích a omítkových malt, dále poskytuje služby zahrnující dopravu a čerpání betonových směsí a zkušebnictví a poradenství v oblasti technologie betonu.

O společnosti Českomoravský beton, a.s.

Českomoravský beton, a.s., je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky. Skupina, jejíž vznik spadá do počátku 90. let minulého století, v současné době provozuje sedmdesát nově postavených nebo zrekonstruovaných betonáren, které mají zavedený systém řízení jakosti ČSN EN ISO 9001 a splňují nejpřísnější ekologická kritéria. Celá skupina – holdingová společnost a její dceřiné společnosti – vystupují pod jednou společnou obchodní značkou Českomoravský beton.

Skupina Českomoravský beton patří k největším výrobcům transportbetonu na českém trhu. Svými dodávkami se podílela na velkých stavbách dopravní infrastruktury, průmyslových, komerčních a bytových komplexů, ale i na drobných rekonstrukcích a stavbách rodinných domů. Českomoravský beton jespolu se společnostmi Českomoravský štěrk a Českomoravský cement součástí silné mezinárodní skupiny HeidelbergCement.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3