INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

mobilni-internet-338961 upr HRAir Telecom již delší dobu jako jediný operátor nabízí neomezená mobilní data do notebooku, nyní navíc v rámci vánoční nabídky zákazník získá na tento tarif slevu na 12 měsíců. Výhodou je, kromě nízké ceny paušálu, široká dostupnost signálu i mimo velká města.

Slevu na 12 měsíců k Neomezenému mobilnímu internetu nabízí v rámci vánoční nabídky mobilní operátor Air Telecom. Ten má ve své nabídce datově neomezený mobilní internet do notebooku běžně za měsíční paušál 689 Kč, v rámci vánoční nabídky pak jen za 499 Kč získá zákazník při objednávce přes e-shop.

Jediný skutečně neomezený datový tarif na cesty dlouhodobě poskytuje právě mobilní operátor Air Telecom. Uživatelé tak mohou brouzdat po webu, posílat e-mailové zprávy a hlavně stahovat data v jakémkoliv množství, aniž by byli jakkoliv omezeni datovým limitem.

Neomezený mobilní internet najdou zákazníci v nabídce Air Telecom vedle ostatních datových tarifů s 1 GB, 4 GB a 8 GB limitem přenosu dat. Také tyto tarify jsou na trhu cenově nejvýhodnější (již od 114 Kč měsíčně). Nespornou výhodou, kterou síť U:fon s technologií CDMA pro uživatele hlasových i datových služeb nabízí, je široké pokrytí 3G internetem i mimo velká města ČR. Rychlost přenosu dat dosahuje až 3,1 Mb/s. Tuto nabídku mohou zákazníci získat na e-shopu operátora, dále pak na zákaznické lince a na značkové prodejně v Praze na Florenci.

USB modem dokáže vytvořit bezdrátový hotspot

Bez ohledu na zvolený tarif dodává operátor zákazníkům USB modemy Celot. Cena modemu začíná na 1 Kč. Díky „balíčku“ CDMA USB modemu a WiFi routeru TP-LINK pak lze bez jakékoliv instalace zřídit bezdrátový hotspot doma, v kanceláři nebo hotelu. Stačí připojit CDMA USB modem U:fon do nabízeného routeru, který má připravený firmware na míru. K takto vytvořené bezdrátové síti pak lze bez problémů připojit notebooky, ultrabooky, chytré mobilní telefony, nebo tablety. Pro maximalizaci signálu lze navíc k modemu Celot připojit externí anténu.

Více informací nejen o tarifech naleznete na http://www.airtelecom.cz/cs/osobni/internet/internet-do-notebooku#neomezeny-mobilni-internet  nebo na http://www.airtelecom.cz .

 

O mobilním operátorovi Air Telecom

Společnost Air Telecom, a. s., je od podzimu 2012 vlastníkem a provozovatelem mobilní sítě U:fon, stala se tak čtvrtým mobilním operátorem na českém trhu. S koupí sítě U:fon v roce 2012 získal mobilní operátor Air Telecom také významné telekomunikační know-how, zkušenosti z trhu i zákaznickou bázi.

V roce 2013 se stal poskytovatelem služeb v síti s nejběžnějším standardem GSM. Air Telecom v tomto roce rovněž posílil své obchodní zázemí na centrální i regionální úrovni a dále rozvíjí portfolio svých telekomunikačních služeb v sítích standardu CDMA a GSM.

Air Telecom je rovněž od listopadu 2013 řádným členem Asociace provozovatelů mobilních sítí, jejíž činností je vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a poskytování veřejných mobilních telekomunikačních služeb v České republice.

Více na http://www.airtelecom.cz .

O mobilní síti U:fon

Mobilní síť U:fon již od roku 2007 nabízí rychlý a cenově dostupný mobilní internet, bezdrátovou pevnou linku a digitální vysílačky. Od června 2008 mohou zákazníci v této síti rovněž využívat mobilní hlasové služby. V roce 2010 pak poskytla síť U:fon jako první v ČR své zázemí novým virtuálním mobilním operátorům.

Provozovatel sítě U:fon, společnost Air Telecom poskytuje své datové služby prostřednictvím technologií CDMA 2000 a EVDO revize A, jež je datovou sítí 3. generace plně srovnatelnou s UMTS/HSDPA. Předností této technologie je zejména zajištění celoplošného pokrytí i mimo velká města. Více na stránkách http://www.ufon.cz .

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3