INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost SAZKA se rozhodla využívat moderní řešení sjednocené komunikace zahrnující videokonference a další moderní nástroje. Zvolila k tomu řešení od společnosti DataSpring postavené na technologiích Cisco. Zaměstnanci SAZKY mohou využívat nástroje pro videokonference či týmovou spolupráci odkudkoli a kdykoli. Řešení je poskytováno formou služby a umožňuje flexibilně reagovat na potřeby SAZKY s ohledem na požadované funkcionality a počty uživatelů.

Loterijní společnost SAZKA nasadila ve spolupráci se společností DataSpring kompletní telekomunikační řešení formou služby a postavené na technologiích Cisco. SAZKA se vydala nejen cestou náhrady zastaralé pobočkové telefonní ústředny, ale vytvořila zároveň platformu nové generace. Ta společnosti přinese nejen finanční úspory, ale rozšíří i možnosti komunikace, urychlí rozhodovací procesy a zvýší rychlost uvádění nových produktů na trh. Nové řešení spojuje všechny dosavadní systémy, sloužící pro komunikaci zaměstnanců, a telefonní ústřednu, využívanou pro běžné hovory, pod jednotnou správu. Místo budování vlastní infrastruktury pro telepresenci a videokonference si Sazka pořídila řešení sjednocené komunikace formou služby. To jí do budoucna umožní jednoduše navyšovat počet uživatelů.

Poskytovatel služeb DataSpring nabízí vlastní řešení sjednocené komunikace cBridge jako službu a k tomu využívá technologií Cisco. Prvními uživateli služby DataSpring cBridge se stalo 400 zaměstnanců a partnerů společnosti SAZKA. Řešení je možné integrovat do Microsoft Outlook, telepresenční zařízení je možné využít i na telefonech či tabletech s operačním systémem Android a iOS. Uživatel tak může vidět, jestli je jeho kolega u počítače, na mobilu, či třeba na schůzce. Na rozdíl od tradičního přístupu nabízí nasazení telepresence formou služby jednoduchou škálovatelnost a technologie Cisco v Tier III datovém centru DataSpring zajišťují vysokou spolehlivost a dostupnost.

„Služba cBridge splnila naše očekávání. Díky možnosti jejího využívání odkudkoliv, tedy i z domu nebo na cestách, přinesla do naší firmy větší efektivitu práce,“ říká David Kortus, IT ředitel SAZKY.S tím souhlasí i Jan Elefant, obchodní ředitel společnosti Cisco: „Firmy se každodenně potýkají s konkurencí a požaduje se od nich být efektivnější, rychlejší, a to vše za málo peněz. A právě u tak významné společnosti jako je SAZKA, musí vše fungovat.“ A David Kortus ho doplňuje: „Naši zaměstnanci mají nyní možnost připojit se odkudkoli a kdykoli k firemní komunikaci. Zároveň je velmi potěšující, že používané řešení cBridge přineslo našim zaměstnancům i pocit pohodlí a flexibilitu.“

Neustále v kontaktu

Zaměstnanci SAZKY mají k dispozici celou paletu komunikačních nástrojů, které jim umožňují zůstat efektivně ve spojení s kolegy i partnery. Management společnosti SAZKA navíc využívá pokročilého telepresenčního řešení Cisco MX300. Toto řešení využívají i ostatní zaměstnanci, kteří pracují na projektech nejen v rámci skupiny, ale i s externími partnery. Využití telepresence v každodenní praxi umožňuje společnosti SAZKA zefektivnit spolupráci a samozřejmě snížit i náklady na cestování.

Technologie využívané společností Sazka

·Cisco Jabber – all-in-one aplikace umožňuje zasílání krátkých zpráv (instant messaging), zobrazení statusu uživatele, sestavení hlasového nebo videohovoru či jednoduché videokonference, sdílené plochy a další možnosti. Aplikace je k dispozici na chytrých telefonech, tabletech i osobních počítačích.

·Cisco WebEx – aplikace poskytuje funkce pořádání webových videokonferencí a vzdálené spolupráce. Umožňuje jednoduše sestavit a spravovat virtuální schůzku a propojit různé platformy, včetně mobilních zařízení.

·CiscoTelePresence MX300 – videokonferenční zařízení disponuje intuitivním uživatelským rozhraním, nabízí obraz a zvuk ve vysokém rozlišení. Dokáže navíc vytvořit telepresenční místnost z každé kanceláře.

Na rozdíl od veřejných služeb jsou veškeré informace přenášené pomocí služby cBridge zabezpečené, a to i v případech, kdy se zaměstnanci SAZKY připojují mimo firemní síť ze svého mobilu nebo prostřednictvím domácího připojení.

Moderní řešení za cenu mobilního tarifu

Službu cBridge nabízí DataSpring ve třech základních variantách. Základem je instant messaging (Jabber), který lze doplnit hlasovým hovorem, videem nebo i webkonferencí přes WebEx. Cena za měsíční využívání se přitom příliš neliší od běžného mobilního tarifu s neomezeným voláním. Bez ohledu na model poskytované služby platí zákazník měsíční paušál za zvolené služby. V případě nutnosti není nutné řešit navýšení kapacity stávajícího hardware, stačí dokoupit licenci. Zákazníci tedy platí jen za to, co skutečně využívají.

Více informací na  www.cbridge.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3