INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

SAP Quality_AwardsSpolečnost SAP SE (NYSE: SAP) oznámila výsledky 9. ročníku SAP Quality Awards, ocenění pro úspěšné projekty implementující řešení SAP, v regionu střední a východní Evropy (CEE). Výsledky byly vyhlášeny v Bratislavě na konferenci SAP Forum, která se věnovala digitálnímu byznysu a klíčovým produktům SAP, jako je SAP S/4HANA nebo IoT portfolio SAP Leonardo. Zlatí vítězové v kategoriích Byznys transformace, Rychlá implementace, Inovativní projekt a Inovativní projekt SAP SuccessFactors (nová podkategorie v rámci Inovativního projektu) jsou z České republiky, Srbska, Rumunska a Maďarska. Česká republika si letos odvezla hned 5 cen, kromě jednoho zlata také dvě stříbrná a dvě bronzová ocenění.

 „Českou republiku reprezentovalo v letošním ročníku SAP Quality Awards hned pět zákazníků včetně společnosti Avast, které se podařilo vyhrát v inovační podkategorii věnované HR řešení SAP SuccessFactors. V porovnání s minulým rokem, kde jsme měli na stupních vítězů jen jednoho českého zástupce, je to obrovský úspěch. Všem pěti zákazníkům i implementačním partnerům moc gratuluji, je to důkaz, že digitální byznys už je realitou i v České republice. Vítězné projekty snad poslouží jako inspirace i dalším společnostem, které jsou teprve na začátku tohoto procesu,” pogratuloval vítězům Roman Knap, generální ředitel SAP ČR.

Ocenění v regionu CEE získaly tyto projekty:

Kategorie/medaile

Zákazník

Země

Průmysl

Implementační partner

BYZNYS  TRANSFORMACE

Zlatá

Telekom Srbija

Srbsko

Telekomunikace

SAP West Balkans, Enetel Solutions d.o.o.

Stříbrná

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky

Slovensko

Veřejný sektor

SAP Slovensko, Globesy

Bronzová

Elektroprijenos BiH

Bosna a Hercegovina

Služby

LANACO IT, B4B

RYCHLÁ IMPLEMENTACE

Zlatá

Hidroelectrica

Rumunsko

Služby

Information Business Consulting

Stříbrná

Komercijalna Banka a.d. Beograd

Srbsko

Bankovnictví

Atos IT Solutions and Services d.o.o. Beograd

Bronzová

Marvinpac CZ

Česká republika

Spotřebitelské produkty

Sabris, s.r.o.

INOVATIVNÍ PROJEKT

Zlatá

Waberer’s International Zrt.

Maďarsko

Cestování a transport

SAP Maďarsko

Stříbrná

HP Tronic Zlín

Česká republika

Maloobchod

MIBCON a.s.

Bronzová

Fotbalová asociace České republiky

Česká republika

Sport a zábava

MIBCON a.s.

INOVATIVNÍ PROJEKT SAP SuccessFactors (podkategorie Inovativního projektu)

Zlatá

Avast Software

Česká republika

Technologie

SAP Česká republika

Stříbrná

Karlovarské minerální vody

Česká republika

Spotřebitelské produkty

Success Solutions s.r.o

Bronzová

NEUCA

Polsko

Zdravotní péče, farmacie

GAVDI Polska SA

 

Vítězné projekty vybrala porota složená z externích odborníků a expertů společnosti SAP, kteří posuzovali nominace mimo jiné i podle trvání, pracnosti a nákladů na implementaci, dosažených obchodních přínosů a dalších kritérií. Zlatí medailisté ze tří hlavních kategorií – Telekom Srbija, Hidroelectrica a Waberer’s International – budou region CEE reprezentovat v rámci Evropy, Blízkého východu a Afriky, kde budou soutěžit se 40 zlatými vítězi z více než 250 očekávaných nominací z celého regionu EMEA a MEE.

„SAP Quality Awards oceňují naše zákazníky, kteří vynikli při plánování a realizaci projektů implementujících software SAP a spolu s implementačními partnery úspěšně aplikovali osvědčené manažerské postupy. Tyto ceny jsou také platformou pro sdílení zkušeností a nabízejí možnost učit se od druhých. Všem vítězům gratuluji a už teď se těším na ještě větší počet přihlášek do příštího ročníku soutěže,“ okomentoval Klaus Sickinger, provozní ředitel SAP pro střední a východní Evropu, který v Bratislavě předal ceny vítězům.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3