INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Volkswagen Financial Services, lídr na tuzemském trhu financování automobilů, uzavřel 26. září rekordní miliontou smlouvu na financování vozu. Miliontého zákazníka získal po 24 letech působení na českém trhu. Majitel nového vozu obdržel jako odměnu kartu CCS v hodnotě 20 000 korun.

Přední finanční společnost zaměřující se na financování a podporu prodeje aut, služby pro fleet a související služby, vstoupila na český trh v roce 1992 jako ŠkoFIN a prakticky obratem získala pozornost klientů. Důležitým milníkem byl také rok 2015, kdy začala používat nový brand v podobě Volkswagen Financial Services. A právě pod ním aktuálně dosáhla na miliontou smlouvu.

„Tento údaj nepředstavuje jen číslo v tabulce obchodních výsledků, každá jednotka z této sumy reprezentuje konkrétní osobu či subjekt, jemuž jsme pomohli k dosažení nového nebo ojetého vozu,“ říká Joachim Ewald, jednatel Volkswagen Financial Services, a dodává: „Poděkování za projevenou důvěru patří především našim klientům. Obchodním partnerům bych rád poděkoval za dlouholetou přízeň a spolupráci. Toto magické číslo nás i nadále motivuje ke zvyšování úrovně kvality našich produktů a profesionality našich služeb.“

Aktuální výzvy

Volkswagen Financial Services rozvíjí služby, ve kterých cítí svou konkurenční výhodu – mezi ně patří i nové formy financování zajišťující mobilitu, stejně tak značková pojištění nebo značkový Předplacený servis. Posiluje svou pozici i v oblasti fleetu, kde se v poslední době podařilo získat několik atraktivních akvizic. „Zvyšující se nároky na efektivitu a digitalizaci promítáme i do našich interních procesů, kde klíčovým projektem je pro nás implementace nového informačního systému,“ říká Reinhard Mathieu, jednatel Volkswagen Financial Services, a zároveň upozorňuje, že už vloni každý třetí prodaný koncernový vůz odjížděl s financováním od Volkswagen Financial Services. Podle jeho slov chce společnost tento podíl v nejbližších letech ještě zvýšit.

Nejsilnější hráč na trhu

Volkswagen Financial Services nabízí produkty v oblasti úvěru, finančního a operativního leasingu, značkového pojištění a služeb soukromým osobám, podnikatelům i firmám. Dlouhodobě je jedničkou na českém trhu ve financování vozů a nabízí finanční služby pro značky vozů z koncernu Volkswagen. Jednateli společnosti jsou Joachim Ewald (od 1. března 2014) a Reinhard Mathieu (od 1. září 2015).

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3