INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Mark Dzirasa se narodil 18. prosince v Kutné Hoře české mámě a africkému otci. Marka vychovávala především maminka, která mu od dětství četla knihy světových velikánů a myslitelů. Je věčně usměvavým a svěžím propagátorem myšlenkového směru, který tvrdí, že svět je naprosto v pořádku. Lidem kolem sebe dodává Mark Dzirasa energii, radost a chuť do života. Je rád středem pozornosti a vyžívá se v debatách o životě, štěstí a dalších více či méně duchovních tématech.

Mark Dzirasa nerozlišuje profesní (podnikatelský) rozvoj od rozvoje osobnosti (duševního rozvoje).

Myšlenky Marka Dzirasy jsou lidem blízké i proto, že rád mluví o dětech a že vyrůstal ve stejném prostředí jako lidi, kteří chodí na Markovy autogramiády, přednášky, semináře a další akce.

Mark Dzirasa je spoluautorem a hlavní postavou knihy 21 dnů. Tato kniha vznikla jako velmi zredukovaný přepis rozhovorů, které s Markem Dzirasou vedla po 21 dnů Jaroslava Timková.

Podrobnosti o jeho knize najdete na:

http://21dnu.cz/obchod/knihy/jaroslava-timkova-mark-dzirasa-21-dnu

Za 17 let v obchodním podnikání, v businessu profesního a osobního růstu a psychologie úspěchu přednášel pro desetitisíce posluchačů. Vyučuje komunikaci, vyjednávání, osobní efektivitu a time management, prezentační a prodejní dovednosti, typologii osobností, řeč těla, leadership, team building, mentalitu úspěchu, relaxační, meditační a vizualizační techniky, koučuje profesní rozvoj a osobní růst.

Jeho obchodní organizací prošlo za 17 let přes 2.000 lidí. 5 let pracoval pro globální korporace a 13 let aktivně v politice. Navíc se pohybuje v prostředí komunit kolem duchovních mistrů nebo v prostředí lektorské profese. Překládá z podia světové motivační speakery pro pětitisícová auditoria ve sportovních halách i menší semináře duchovních učitelů pro několik set účastníků. Jako nakladatel vydává literaturu úspěchu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3