INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Dne 4. února byli v rámci Retail Summitu 2014 zvoleni vítězové dvou kategorií soutěže MasterCard Obchodník roku 2013 - MasterCard Osobnost obchodu 2013 a MasterCard Inovace v obchodě 2013. Výběr vítězů proběhl formou tajného hlasování hostů v sále, kteří vybírali ze tří nominovaných osobnostía inovací. Nejvíce hlasů v kategorii MasterCard Osobnost obchodu získal Pavel Kadečka, jednatel společnosti dm drogerie markt. Vítěznou inovací v obchodě se stal program SCAN&GO společnosti Globus.

V kategorii MasterCard Osobnost obchodu 2013 byli letos nominováni:

Jonathan Smith, generální ředitel, Marks and Spencer

Pavel Kadečka, jednatel, dm drogerie markt

Zlata Ulrichová, marketigová ředitelka, AHOLD

„Porota vybírala představitele obchodu na základě osobnostních kritérií jako manažerský přístup, strategické myšlení, předvídavost a vůdčí osobnost. Hodnotila ale i inovativní přínos jednotlivých kandidátů v oblasti nákupu, prodeje, distribuce, marketingu či vztahu se zákazníky. Letošním vítězem v kategorii MasterCard Osobnost obchodu 2013 se stal Pavel Kadečka, pro kterého hlasovalo nejvíc účastníků Retail Summitu,“ řekla Martina Kirchrathová, Commerce Development Director MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

V kategorii MasterCard Inovace v obchodě 2013 porota nominovala tyto nejvýraznější inovace českých obchodníků:

Program SCAN&GO společnosti Globus

Marketplace MALL.CZ společnosti Internet Mall

Rozšiřování bezkontaktních plateb společnosti Lidl

„Porota hodnotila inovační projekty z oblasti platební technologie, distribuce, přístupu ke klientům, péče o zákazníky a nabídky sortimentu. Nominovány byly tři inovace. Nejvíc hlasů od účastníků konference Retail Summit získala společnost Globus,“ dodala Martina Kirchrathová.

Společnost Globus ČR byla porotou nominována za zavedení bezplatné služby samoobslužného nakupování SCAN&GO. Pozitivně hodnotili především její unikátnost a velký přínos pro zákazníky.

Osobnosti a Inovace nominovala odborná porota složená ze zástupců českého obchodu, akademické sféry a státní správy. Každý porotce nominoval na základě svých znalostí a zkušeností jednu osobnost obchodu a jednu inovaci v obchodě za rok 2013.

V soutěži MasterCard Obchodník roku 2013 soupeří obchodníci navíc v devíti oborových kategoriích, ve zvláštních kategoriích, jako jsou MasterCard Obchodník roku 2013 – GE Money Bank Cena veřejnosti, GE Money Bank Věrnostní program roku 2013, MasterCard Kreativita roku 2013 a je vybrán absolutní vítěz.Vítězové těchto kategorií budou vyhlášeni dne 4. února 2014.

VÍTĚZ V KATEGORII MASTERCARD OSOBNOST OBCHODU ROKU 2013

Pavel Kadečka, jednatel, dm drogerie markt

Pan Pavel Kadečka nastoupil do dm v roce 1995 na pozici vedoucího IT oddělení. Spojením IT oddělení a finanční účtárny v tomtéž roce vznikl nový resort ISM, za který převzal zodpovědnost. Tímto krokem vstoupil do řad vedení společnosti dm drogerie markt. O dva roky později se stal prokuristou firmy. V zimě roku 1999 se Pavel Kadečka stává jednatelem společnosti dm Česká republika, tři roky poté pak regionálně zodpovědným

VÍTĚZ V KATEGORII MASTERCARD INOVACE V OBCHODĚ ROKU 2013

SCAN&GO, Globus ČR

Společnost Globus ČR byla porotou nominována za zavedení bezplatné služby samoobslužného nakupování SCAN&GO. Pozitivně hodnotili především její unikátnost a velký přínos pro zákazníky.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3