INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Spolek Kompetentních Logistiků a Dodavatelů SKLAD je nezávislá iniciativa předních dodavatelů působících v oblasti logistiky a výroby. Svým klientům je spolek schopen zajistit dodavatele a poskytnout poradenství ve všech souvisejících oborech včetně výběru vhodné komerční nemovitosti, jejího vybavení a financování. Přínos pro klienty je jednoznačný – díky SKLADu se klientům zjednoduší celý proces realizace projektu, od starosti kontaktovat více dodavatelů až po vícenáklady při neefektivní komunikaci mezi jednotlivými subjekty. Široké spektrum kooperujících firem spolku jednoduše zajistí vše potřebné za klienta „v jednom balení“.

„Již delší dobu jsme se potkávali s členy SKLADu u stejných zákazníků. Postupně jsme zjišťovali, že zákazníci začínají hledat komplexní řešení svých logistických potřeb. Rozhodli jsme se proto vyjít jim vstříc formou nového uskupení,“ uvedl Ing. Jakub Klíma, obchodní ředitel společnosti AIMTEC a. s., která je jedním ze členů SKLADu.

SKLAD vychází z bohatých zkušeností, know-how a vzájemné důvěry jednotlivých členů. Díky tomu nabízí ucelené řešení, které je prověřené a méně rizikové, než dodávka několika dílčích celků. Rychlejší a jednodušší implementace umožní klientům zvyšování konkurenceschopnosti a snižování nákladů.

„Být členem SKLADu je přínosné nejen pro nás, ale také pro naše klienty. Ve spolupráci s ostatními členy jsme schopni nabízet našim klientům rozšířené služby a produkty. SKLAD funguje jako jeden celek mající inovační potenciál, díky němuž získají klienti přístup k nejnovějším informacím v dané oblasti,“ řekl Ing. Jakub Holec, majitel 108 AGENCY, která je jedním ze členů SKLADu.

SKLAD bude pro své klienty i odbornou veřejnost připravovat pravidelné workshopy a setkání. První z nich se uskuteční 16. října 2014.

„Říjnový workshop bude prvním představením našeho uskupení veřejnosti a zákazníkům. Rádi bychom na něm prezentovali jeho hlavní záměr, tedy zabezpečení celého procesu intralogistiky díky efektivní spolupráci všech zapojených dodavatelů,“ dodal Ing. Karel Šprojcar, obchodní ředitel společnosti STILL ČR, další partnerské firmy SKLADu.

O SKLADu:

Nezávislá iniciativa předních dodavatelů působících v oblasti logistiky a výroby SKLAD - Spolek Kompetentních Logistiků a Dodavatelů byla založena v roce 2014. Svým klientům je spolek schopen zajistit dodavatele a poskytnout poradenství v oblasti nemovitostí, regálových systémů, dopravníků pro sklady a výrobu, manipulační techniky, automatizace skladu, informačních systémů, zařízení pro identifikaci a sběr dat, financování nebo outsourcingu zaměstnanců. Členy Spolku Kompetentních Logistiků a Dodavatelů jsou realitně-konzultantská společnost 108 AGENCY, technologická a poradenská společnost AIMTEC, renomovaná společnost v oboru průmyslové automatizace a regulovaných pohonů BLUMENBECKER Prag, logistická společnost JK Logistika, dále dodavatel komplexních automatizovaných systémů manipulace LogTech, Motorola Solutions, jejíž specializací je výroba snímačů čárových kódů, mobilních terminálů, RFID a síťových prvků,přední dodavatel manipulační techniky STILL a společnost STOW, která je jedním z vedoucích světových výrobců regálových systémů.

www.sklad.cz

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3