INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Na základě trvale zkreslených argumentů při rétorice proti živnostníkům, vyhlašuje Asociace malých a středních a podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) nulovou toleranci proti každému, kdo použije ve veřejné diskusi zásadně chybných údajů. Fakticky tím AMSP ČR opětuje množící se útoky a vyhlašuje otevřenou válku každému, kdo si neověří fakta a vystřelí na živnostníky s použitím nesmyslných čísel. S každým „veřejným blábolem,“  cíleným proti živnostníkům bude AMSP ČR seznamovat téměř 250 tisíc podnikatelských subjektů a současně bude takové útoky medializovat. Začínáme poslancem Ladislavem Šinclem, který se spletl o řád při porovnání odvodů OSVČ a zaměstnanců.

 AMSP ČR se nebrání jakékoliv diskusi, ale ta musí být podložena fakty, což bohužel většinou chybí. Množí se chaotické argumenty kritiků OSVČ, kteří zjevně špatně informují o daních z příjmů, sociálních a zdravotních odvodech,  kteří si o desítky procent pletou počty podnikatelů a míchají dohromady počty živnostenských oprávnění s celkovým počten živnostníků a kteří nesprávně porovnávají historická čísla se současností, aniž by si dali práci podívat se na metodiku výpočtu v minulosti a nyní. Ačkoliv se většina údajů dá ověřit, vítězí ideologické přesvědčení a snaha rychle marketingově zaujmout, výsledkem čehož je naprosto zkreslený  pohled na reálný přínos nejmenších podnikatelů.

 Karel Havlíček, předseda AMSP ČR  tomu dodává: „Cílem není nikoho dehonestovat kvůli názoru, ale každý veřejný činitel si musí uvědomit, že skončila doba, kdy se podíval do internetového vyhledávače a vyřknul názor. Jejich povinností je pracovat s ověřenými údaji z věrohodných zdrojů a pokud tomu tak nebude, musí nést odpovědnost. Rozumíme marketingové zkratce, vtipu a částečně i polopravdě. Ale nehodláme tolerovat fatální chyby, které jakoukoliv smysluplnou diskusi dopředu posunou do jiné roviny. Docílíme toho, že se politik bude bát neověřit si informaci.“

Dlouhodobě shromažďujeme veškerá data o MSP a disponujeme dnes nejkvalifikovanějším archivem informací o tomto segmentu trhu. Budeme velmi pečlivě sledovat každé vyjádření veřejného činitele a pokud se nebude jeho tvrzení zakládat na pravdě a rozdíl bude zásadní, potom selhání dotyčného zmedializujeme. Současně ale nabízíme komukoliv konzultaci a rádi poskytneme každému, kdo o to projeví zájem, aktuální informace, dodává Havlíček.

(tz)

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3