INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Novým partnerem soutěže EY Podnikatel roku se stala poradenská společnost Swiss Life Select. Firma se švýcarskými kořeny se na českém trhu zaměřuje na správu majetku a investic. Partnerství bylo uzavřeno na příští tři ročníky a zahrnuje širokou škálu společných aktivit, od regionálních setkání s podnikateli až po galavečer na pražském Žofíně. V České republice se soutěž koná již po sedmnácté a nominovat podnikatele do soutěže či se přihlásit je možné již teď.

„Spravujeme majetek mnoha klientů z řad úspěšných podnikatelů, proto je pro nás partnerství s touto soutěží skvělým doplněním našeho zaměření. Bereme ji také jako příležitost ke zviditelnění podnikatelských příběhů, které nás inspirují. Bez takových se dnes podnikání neobejde. Věřím, že i my letos přispějeme k odhalení několika z nich, třeba právě v řadách našich klientů,“ říká Pavel Manhalter, výkonný ředitel Swiss Life Select Česká republika.

V sedmnáctém ročníku soutěže se budou tradičně udělovat ceny v kategoriích EY Podnikatel roku České republiky, EY Podnikatel roku kraje, EY Technologický podnikatel roku, EY Začínající podnikatel roku a EY Společensky prospěšný podnikatel roku. Hlavní spoluorganizátor soutěže deník MF DNES a iDNES.cz. opět vyhlásí čtenářskou anketu o nejlepší podnikatelský příběh.

Novinkou sedmnáctého ročníku soutěže je Cena České televize – Podnikatelský přínos kultuře a umění. Šanci na získání tohoto titulu má podnikatel, který vedle své hlavní podnikatelské činnosti dlouhodobě podporuje projekty, jež jsou součástí českého kulturního dění.

Nominovat podnikatele do všech kategorií soutěže může kdokoliv prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz. Na stejných webových stránkách je k dispozici rovněž přihláška pro podnikatele. Uzávěrka přihlášek i nominací je 21. října 2016.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3