INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Letošní léto přineslo nejen tropické dny, ale i novinku v podobě partnerství ERGO pojišťovny a Vojenské zdravotní pojišťovny ČR. „Touha cestovat za hranice naší země a nebát se přitom o své zdraví stejně jako doma – to jsou dvě klíčové myšlenky, na nichž jsme postavili základy naší spolupráce“, uvádí Pavel Šuranský, člen představenstva ERGO pojišťovny zodpovědný za obchod.

„Na naše služby doma spoléháte díky své „zelené kartičce“ každý den. My Vám však chceme zaručit jistotu, že o Vás bude vždy dobře postaráno i kdekoliv v zahraničí,“ napsala VoZP ČR svým klientům v nedávném vydání svého Zpravodaje, kde informovala o novém partnerství s pojišťovnou ERGO. Tuzemská kartička zdravotního pojištění sice chrání například i v rámci Evropské unie, avšak pokud klient navštíví soukromou kliniku nebo je v dané zemi běžné platit spoluúčast či jiné poplatky léčby, pak si tyto náklady musí hradit sám.

Proto pro všechny stávající i nové pojištěnce vyvinula ERGO pojišťovna komfortní produkt VoZP cestovního pojištění zcela na míru. Pojištění lze sjednat pro území Evropy i celého světa, volitelně lze nastavit rozsah ochrany od základního pojištění léčebných výloh až po komplexní pojištění zahrnující i pojištění zavazadel, úrazu a odpovědnosti. Skvělý je i rozsah rekreačních sportů, které jsou zahrnuty již v základní ceně, a široká možnost připojištění rizikových a extrémních sportů za příznivou cenu.

Cestovní pojištění v kostce přináší celou řadu benefitů

·                komplexní ochrana nejen zdraví, ale i zavazadel, odpovědnosti za škody vůči jiným osobám a odškodnění v případě úrazu

·                připojištění storna zájezdu i přerušení již započaté dovolené

·                ochrana domácích mazlíčků na cestách – veterinární péče a odpovědnost

·                osobní sjednání na pobočkách VoZP nebo 24 hodin denně on-line

·                číslo smlouvy a kontakt na asistenční služby zaslané v SMS při sjednání on-line 

·                nadstandardní kvalita asistenční služby 24 hodin denně

 „Na novém produktu jsme spolupracovali s ERGO pojišťovnou, která operuje na českém trhu přes 20 let a má mnoholeté zkušenosti s prodejem cestovního pojištění,“ informuje dále VoZP.

Přesvědčivé jsou i ceny nového cestovního pojištění – prodloužený víkend v Evropě pro dvě osoby vyjde na 72 Kč, týden pro celou rodinu se dvěma dětmi pak na 294 Kč. Sjednat pojištění si může klient osobně na pobočkách VoZP nebo on-line z pohodlí domova, což se hodí mimo jiné v případech, kdy potřebuje uzavřít pojištění na poslední chvíli.

ERGO

Je jednou z největších pojišťovacích skupin v Německu a Evropě. Celosvětově je tato skupina zastoupena ve více než 30 zemích a soustředí se především na regiony Evropy a Asie. ERGO nabízí široké spektrum pojistných a spořicích produktů a dalších služeb. Ve své vlasti v Německu patří ERGO ve všech oborech k vedoucím poskytovatelům. Okolo 43 000 lidí pracuje pro skupinu jako zaměstnanci nebo jako samostatní zprostředkovatelé. V roce 2014 přijalo ERGO pojistné ve výši 18 mld. eur a svým klientům poskytlo pojistná plnění v přibližně stejné výši. ERGO patří k Munich Re, jednomu z vedoucích zajistitelů a nositelů rizika na světě.

Více na www.ergo.com

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3