INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

MONETA Money Bank přidává další pokročilé funkce do aplikace pro mobilní bankovnictví: získá například přehled odměn a mapu s partnery věrnostního programu bene+. Klienti tak snadněji najdou obchody s výhodami. Smart Banka je od 22. července na téměř 80 tisíc zařízeních a uživatelé ji hodnotí jako jednu z nejlepších finančních aplikací. Na jejím vývoji a inovacích s bankou spolupracují i testeři z řad klientů.

„Smart Banka patří mezi vůbec nejlépe hodnocené finanční aplikace pro smartphony. Je to i díky naší aktivní spolupráci s klienty a zaměstnanci, kteří nám průběžně dávají tipy na inovace. Minulý týden jsme například spustili přihlášení pomocí otisku prstu i na mobilních zařízeních s Androidem. Tím ale určitě nekončíme. Na konci listopadu představíme našim klientům další novinky,“ říká Dalibor Šajar, který je v MONETA Money Bank odpovědný za digitální bankovnictví.

Tým vývojářů MONETA Money Bank nyní pracuje na zobrazení osobního i podnikatelského účtu v rámci jedné aplikace. Klienti tak budou moci rychle a jednoduše spravovat svoje osobní, ale i firemní finance. Další chystanou funkcí Smart Banky je přidání přehledu odměn z věrnostního programu bene+. Aplikace navíc získá i mapu s partnery programu, a klienti tak najdou obchody s výhodami ještě snadněji.

Mobilní bankovnictví s osmi desítkami služeb

V rámci budoucího vývoje chce banka také vylepšit úvodní obrazovku. „Do aplikace bychom v budoucnu klientům chtěli dát i možnost načerpat půjčku nebo založit nový účet, a to bez nutnosti navštívit pobočku,“ popisuje plány Dalibor Šajar.

Současná verze aplikace umožňuje klientům MONETA Money Bank zjistit si zůstatek na běžném účtu, zobrazit historii transakcí i platebních karet nebo také zadat příkaz k úhradě. K těm zajímavějším službám pak patří například platby pomocí QR kódu, které ušetří klientovi banky čas a dovolí mu jednoduše a bezpečně zaplatit třeba fakturu.

Jedna z nejžádanějších funkcí, kterou aplikace nabízí, je přihlášení pomocí otisků prstů. K přihlášení tak uživatelům stačí jediný dotek. Funkce je dostupná na telefonech iPhone od verze iOS 9 a na telefonech s operačním systémem Android 6.0.

Smart Banka: 35 tisíc stažení za měsíc

Mobilní aplikaci od MONETA Money Bank si mohli klienti poprvé stáhnout na konci července. Během čtvrt roku zaznamenala banka téměř 80 tisíc stažení a denně přibývají další.

„Za poslední měsíc si aplikaci stáhlo nejvíce lidí. Každý den jsme zaznamenali v průměru více než 1 100 stažení,“ říká Dalibor Šajar a doplňuje další statistiky a plány: „Tři čtvrtiny klientů si Smart Banku stáhly na zařízení s operačním systémem Android, zbylá čtvrtina pak na telefony a tablety s iOS. Naším cílem bylo 50 tisíc stažení aplikace do konce října a to se nám povedlo překonat o více než 10 tisíc.“

Na vývoji aplikace se podíleli i klienti

K vývoji mobilního bankovnictví Smart Banka přizvala banka testery z řad svých klientů. Zájemců o testování aplikace bylo po oslovení na Facebooku téměř 300. Z nich si MONETA Money Bank vybrala 20 testerů, kteří se poté na denní bázi podíleli na testování a vylepšování novinek v mobilním bankovnictví a také hodnocení stávajících funkcí. Začátkem října se pak testeři zúčastnili workshopu s vývojáři, na kterém vymýšleli další vylepšení.

Aplikace sbírá vysoké známky

O kvalitě aplikace nevypovídá pouze počet stažení, ale také její vysoké hodnocení. V Google Play má hodnocení 4,5 z 5. Uživatelé iOS pak ohodnotili aplikaci také velmi dobře. Smart Banka obdržela v App Storu hodnocení 4,4 z 5. Díky tomu se tak stala jednou z nejlépe hodnocených finančních aplikací pro mobilní zařízení na českém trhu.

Pozitivní hodnocení získává Smart Banka i na sociálních sítích. Její uživatelé ji hodnotí velmi kladně:

·         Apka je super, oproti té starší je to posun o 1000 %

·         Perfektní, úplně nová aplikace. Vše je přehledné a intuitivní v pěkném material designu

·         Právě jsem si aplikaci stáhl pro iOS a je to fakt paráda. Navíc mě dost potěšila implementace Touch ID :) Super. Jen tak dál!

·         Mám více účtů a i mobilních bank, ale Vaše je bezesporu nejlepší!!! 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3