INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Robeeto.com je portál, který byl spuštěn 15. února a přichází s ním změna na trhu služeb i práce. Jeho mottem je „Přivydělejte si tím, co vás baví. Nabídněte své služby na Robeeto.“ Výhodu ale přináší jak těm, kteří své služby nabízejí, tak těm, kteří zrovna pracanty shání. Robeeto je místem, kde je možné najít poskytovatele různých služeb, od hlídání dětí přes kadeřníky a fotografy až po manuální práce v domácnosti. Umožňuje vyhledat nejvhodnějšího pracanta podle nastavených kritérií jako je cena, lokalita či kvalifikace, u každého profilu je také možné rozhodnout se podle referencí předchozích zákazníků. Aplikace rovnou ukáže, který pracant má čas právě tehdy, kdy se to hodí zákazníkovi.



„Do budoucna máme v plánu spolupráci se školami, oborovými organizacemi nebo neziskovým sektorem. Ve spolupráci se státní správou můžeme přispět k rozvoji regionů. Robeeto nevzniká proto, aby konkurovalo dosavadním projektům, ale chce sjednotit a zpřehlednit trh,“ říká zakladatelka projektu Simona Kijonková.

„Robeeto chce dostat více lidí do podnikání a pomáhat těm, jejichž aktivity právě stagnují, nebo těm, kteří zrovna obtížně hledají zákazníky. Pracanti přesně vědí, kdy a kdo přijde, nebo za kým a kam mají jet, navíc nemusí řešit hotovost, komunikaci, účetnictví nebo vedení diáře,“ vysvětluje výhody portálu Stanislav Koukal, CEO Robeeto.com.

Za projektem stojí zkušení podnikatelé i oboroví specialisté.

Jedním ze zakladatelů projektu Robeeto.com je majitelka úspěšné sítě výdejních míst Zásilkovna Simona Kijonková. „Robeeto vnímám jako naprosto průlomový projekt, který má ambice změnit celé odvětví služeb. Může pomoci všem, kteří chtějí dělat to, co je baví, v čase, který chtějí práci věnovat. Zároveň poskytne pomocnou ruku těm, kteří marně hledají někoho na pomoc s pravidelným úklidem, hlídáním děti nebo jednorázovým posekáním trávníku, překladem či doučováním v čase a místě, které jim vyhovuje. Robeeto pomáhá, propojuje lidi a je mostem mezi offlinem a onlinem ve světě služeb,“ říká Simona Kijonková.

Na pozici CEO působí v Robeeto.com Stanislav Koukal, který má zkušenosti v oblasti výkonnostního marketingu z agentury H1.cz a působil jako Marketing Head ve společnosti Epico a startupu Casemee. Technický vývoj portálu vede Petr Schefzu, jeden ze zakladatelů vývojářské společnosti MYPS, podobu Robeeta má na starosti webdesigner Jakub Konopka.

Robeeto míří i do zahraničí, za dva roky chce sdružovat na 300 tisíc pracantů

Investoři předpokládají, že do roku 2019 dokáže Robeeto odbavit přes 2 milióny objednávek, průměrně by se tak měl „provoz“ portálu vyšplhat na cca 1900 objednaných úkonů denně. Ve stejném časovém horizontu by se předpokládaný zisk měl pohybovat okolo 140 milionů korun. Robeeto navíc zdaleka neplánuje zastavit se pouze v Česku a na Slovensku – už v příštím roce by měl projekt zahrnout pětici států a obsahovat databázi 100 000 pracantů.

„Do roku 2019 chceme dosáhnout toho, aby portál fungoval celkem v osmi zemích, sdružoval na 300 000 pracantů a dostal se na obrat až 730 milionů korun,“ doplňuje Stanislav Koukal.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3