INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

DSC 7952Křižíkovy pavilony na pražském Výstavišti Holešovice přivítají již popáté nejen účastníky, ale zejména vystavovatele z celého světa na akci Festival Exportu. Ta se uskuteční ve dnech 14. – 15. 6. 2017, a i tentokrát se bude jednat o reprezentativní událost.

Stejně jako v minulém roce, kdy navštívilo více než 800 účastníků ze 45 zemí celého světa, i letos organizátoři akce očekávají vysokou účast. Tu již nyní potvrdilo více než 20 velvyslanectví včetně partnerských firem. Festivalu se tak zúčastní nejen oficiální vládní delegace, ale zejména i podnikatelské mise.

Obě hlavní části (přednáškovou a expoziční) budou doprovázeny organizovanou sérií obchodních meetingů – B2B Eventem, v jehož rámci návštěvníci mohou realizovat krátké obchodní schůzky se svými protějšky z několika desítek evropských i mimoevropských zemí.

„Cílem akce je podpora společností v oboustranné mezinárodní obchodní spolupráci a poskytnutí aktuálních informací a kontaktů, které jsou potřebné nejenom k úspěšnému exportu. Máme ověřeno z minulých ročníků, že okamžité obchodní příležitosti vznikají na Festivalu. Společnostem jsou touto cestou představeny také obchodní a kulturní zvyklosti jednotlivých exportních destinací“, říká David Kratochvíl, předseda sdružení CzechInno David Kratochvíl.

Zejména pro vystavovatele je připraveno mnoho výhod. Všichni vystavovatelé na této akci získají benefity jako je účast na společenském večeru Festivalu s účastí VIP hostů, kompletní seznam účastníků Festivalu pro obchodní využití, možnost prezentace produktů a služeb před účastníky z více než 30 zemí světa či možnost rozhovoru s přítomnými médii. Kompletní nabídka plnění pro vystavovatele je součástí přiložené prezentace. „Pro čtenáře poskytneme slevu 40% slevu na vystavovatelský poplatek. Stačí napsat do poznámky ICT. Pouze jako vystavovatel s informačním místem si vytvoříte unikátní obchodní vazby“, dodává Kratochvíl.

Proč se zúčastnit Festivalu Exportu 2017 CZ jako vystavovatel?

·Vystavovatelé v rámci Festivalu Exportu CZ 2017 získají nespočet benefitů, mezi které patří:

·Cenné kontakty a informace důležité pro obchodní spolupráci se zahraničím

·Okamžité obchodní příležitosti

·Možnost prezentace vlastní společnosti a jejích inovativních produktů a služeb

·Možnost inspirace od společností, které jsou úspěšné na poli mezinárodního obchodu

·Poradenství přímo na míru vlastní společnosti přímo od těch, kteří v daném zájmovém teritoriu působí.

Doprovodný program festivalu budou reprezentovat expozice českých i zahraničních firem a institucí nabízejících své produkty a služby včetně oblíbených ochutnávek cizokrajných pokrmů a nápojů....

Více informací najdete na www.festivalexportu.cz

CzechInno je zájmové sdružení právnických osob založené k podpoře českého podnikání. Je již tradičním vyhlašovatelem a organizátorem soutěže Vizionáři, jejímž cílem je každoročně oceňovat inovativní počiny v českém podnikání, festivalu chytrého a inovativního přístupu k podnikání s názvem Smart Business Festival a přehlídky informací a kontaktů pro mezinárodní obchod s názvem Festival Exportu CZ.

Festival Exportu CZ se uskutečňuje pod záštitou prezidenta České republiky Miloše Zemana a ministra průmyslu a obchodu ČR Jana Mládka. Generálním partnerem Festivalu Exportu CZ 2015 je Česká exportní banka, která je specializovanoubankovní institucí zřízenou na podporu financování vývozních aktivit. Hlavními odbornými partnery akce se staly Technologické centrum Akademie věd ČR jako koordinátor sítě Enterprise Europe Network Česká republika, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a Asociace inovačního podnikání ČR.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3