INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Novým technickým ředitelem předního českého poskytovatele telekomunikačních služeb Dial Telecom, a.s. se od 1. února 2014 stal Marek Šťastný (50). Do funkce přechází z pozice zástupce technického ředitele (se zaměřením na analýzu a plánování systémů, sítí a procesů).

Marek Šťastný ve funkci technického ředitele vystřídal Ingrid Ledererovou, která úspěšně řídila technický rozvoj jedné z nevýznamnějších a nejrychleji rostoucích telekomunikačních společností na českém trhu po dobu 16 let.

Šťastný, absolvent oboru Elektronické počítače Fakulty technologické ČVUT, působí v oboru telekomunikací již od roku 1986. Po ukončení vysokoškolského vzdělání nastoupil jako technik do výpočetního centra ČVUT, odkud po transformaci centra přešel do pozice vedoucího oddělení plánování a rozvoje sítě sdružení CESNET. V roce 1998 přišel do společnosti InWay, a.s. na pozici vedoucího oddělení výstavby a plánování sítě.

Obdobnou funkci zastával také ve společnosti Dial Telecom, která InWay získala akvizicí v roce 2005. Od roku 2010 pracoval na pozici vedoucího oddělení analýzy, procesů a plánování. Mezi lety 2008 a 2013 byl členem dozorčí rady společnosti Dial Telecom.

 „Dial Telecom je bezesporu jedním z nejdynamičtěji rostoucích telekomunikačních subjektů na trhu. S novými akvizicemi a zaváděním inovativních technologií se neustále rozrůstá pole naší působnosti a portfolio poskytovaných služeb. Jejich bezproblémové zavádění do praxe je pro mě proto v nové funkci velkou výzvou. Zároveň se budu zasazovat o další rozvoj a modernizaci naší optické sítě. Ta tvoří jednu z hlavních konkurenčních výhod Dial Telecomu, kterou si hodláme udržet,“ dodává nově jmenovaný technický ředitel Dial Telecomu.

Marek Šťastný je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se rád věnuje rodině, hudbě a zvuku.

Více informací Vám poskytneme na stránkách http://www.dialtelecom.cz

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3