INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Hynek Sagan, který řídí a spoluvlastní firmy skupiny ARMEX s ročním obratem přes 18 miliard korun, patří mezi tři nejlepší manažery v oboru energetických firem. Rozhodla o tom odborná porota prestižní soutěže Manažer roku, kterou již po 23. vyhlásila Česká manažerská asociace. Do finále soutěže postoupilo 77 manažerů z předních českých firem mnoha oborů.

Hynek Sagan se mezi trojici nejlepších manažerů oboru energetických firem dostal především díky úspěšnému dlouhodobému růstu všech společností skupiny ARMEX, jejíž roční obrat přesahuje 18 miliard korun. Skupinu ARMEX tvoří společnosti ARMEX Oil, největší soukromý distributor pohonných hmot* v Česku, TRANSCARGO, významný distributor pohonných hmot na Moravě a ARMEX ENERGY, významný dodavatel elektřiny a zemního plynu. Do skupiny ARMEX pak ještě patří také firma ARMEX Invest, která se zaměřuje na developerské projekty a inženýring.

„Ve své dlouholeté manažerské praxi se snažím řídit především zdravým rozumem, protože ten v žádných knihách nenajdete. To, že jsem se dostal mezi tři nejlepší manažery našeho oboru v této prestižní soutěži, je úspěchem nejen mým, ale především všech mých spolupracovníků ve společnostech skupiny ARMEX, které se velmi úspěšně rozvíjejí,“ řekl Hynek Sagan.

Skupina ARMEX se s celkovým ročním obratem přes 18 miliard korun řadí k největším majetkovým uskupením v Česku. Největší firma skupiny, společnost ARMEX Oil s loňskými tržbami více než 10 miliard korun se podle žebříčku Czech TOP 100 řadí do sedmé desítkynejvětších domácích firem.

O Hynku Saganovi:

Vystudoval Střední průmyslovou školu strojírenské technologie v Děčíně. Na začátku své profesní dráhy se zabýval zahraničním obchodem, především exportem chemických produktů pro sklářský a gumárenský průmysl v rámci střední a východní Evropy. V roce 1999 se stal spoluzakladatelem a jednatelem společnosti ARMEX Oil, ze které se za 15 let její stala největší privátní společnost v oboru prodeje ropných produktů v ČR. V současné době je spoluvlastníkem a řídí firmy skupiny ARMEX.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3