iprosperita

iprosperita

DámeJídlo.cz s vavříny
Pondělí, 19. června 2017
DámeJídlo.cz s vavříny
DámeJídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, uspěla v soutěži Mobilní aplikace roku 2017. Aplikace DámeJídlo.cz získala ocenění v kategorii E-commerce aplikace roku 2017. Absolutním vítězem se stala SmartBanka. Do ankety, kterou pořádá nezávislá podnikatelská síť TUESDAY Business Network, mohl aplikace nominovat úplně každý od 1. do 29. března a z nominovaných projektů vzešlo celkem 131 finalistů, kteří byli následně rozděleni do jednotlivých kategorií. Samotné hlasování probíhalo od 18. dubna do 22. května.
pokračování »
 
9. červen – Světový den akreditace

Český institut pro akreditaci, o.p.s. – národní akreditační orgán České republiky notifikovaný Evropskou komisí, se i v letošním roce připojuje ke Světovému dni akreditace. Tématem ro-ku 2017 je tentokrát akreditace ve stavebnictví. Význam této celosvětové akce nám v rozhovoru přiblížil Mgr. Ing. Igor Tyleček, Ph.D., náměstek ředitele ČIA.

pokračování »
 
Pátý ročník akce Festival Exportu již za tři týdny nabídne vystavovatelům velké výhody

Křižíkovy pavilony na pražském Výstavišti Holešovice přivítají již popáté nejen účastníky, ale zejména vystavovatele z celého světa na akci Festival Exportu. Ta se uskuteční ve dnech 14. – 15. 6. 2017, a i tentokrát se bude jednat o reprezentativní událost.

pokračování »
 

Kolikrát denně zažijete radost nebo vás něco potěší? Na to asi není snadné odpovědět, nicméně minimálně pětkrát denně by se mělo jíst,takže přinejmenším tolikrát také máte každý den příležitost zažít drobnou nebo i větší radost či potěšení z dobrého jídla. Pokud ovšem nekupujete potraviny výhradně podle jejich nejnižší ceny a nic jiného vás nezajímá. Pro takové značka Česká chuťovka an značka Dětská chuťovka určeny nejsou. Určitěje však většina těch, kteří se chtějí jídlem nejen zasytit,ale také, a možná dokonce především, si na něm báječně pochutnat a udělat tak něco i pro svou dobrou náladu, která je náramně důležitá pro každého z nás i pro naše okolí. Zkrátka výtečná chuť je teprve tím,co potravinu skutečně korunuje.A nelze jí ani docílit bez dodržení správných technologických postupů a bez kvalitních vstupních surovin.

pokračování »
 

Nové tři projekty nastupují do půlročního programu pro firmy ve fázi růstu JIC MASTER. O rady konzultantů JIC se nově opře gamifikovaná rehabilitační pomůcka SunBall od Gradient Labs, technologie pro zefektivnění výzkumu léčiv či pesticidů od firmy CF Plus Chemicals a doplněk pro elektronové mikroskopy LiteScope od společnosti NenoVision.

pokračování »
 
Konica Minolta posouvá hranice
Středa, 26. dubna 2017
Konica Minolta posouvá hranice

Konica Minolta dokončila inovaci barevné série A4 multifunkčních zařízení. Největší změnou je nový ovládací panel, který nabízí stejný systém ovládání jako modely formátu A3. Nové kompaktní modely mají s velikými multifunkcemi společné také rozsáhlé možnosti uživatelského přizpůsobení nebo ovládání pomocí mobilních přístrojů. Vůbec poprvé v segmentu A4 nabízí Konica Minolta rovněž maximální formu zabezpečení tisku, a to prostřednictvím biometrické autentizace. Přístroje jsou vhodné pro velké společnosti, jako doplněk stávající tiskové infrastruktury. Malým podnikům naopak nabízejí funkce plnohodnotného multifunkčního zařízení.

pokračování »
 

Více než padesát tisíc českých zaměstnanců již používá k platbám za oběd nejrozšířenější stravenkovou kartu Ticket Restaurant Card. Oblíbenou se stala zejména pro možnost rychlého placení celé částky za útratu v restauraci. „Máme již celorepublikovou síť akceptačních míst, celkem lze s kartou zaplatit ve více než 12 tisících provozovnách,“ říká Marek Pražák, mluvčí společnosti Edenred.

pokračování »
 

Česká technologická společnost DATASYS bude nově na českém trhu firmám nabízet špičkové nástroje pro podporu automatizace činností a procesního řízení K2 blackpearl od amerického výrobce SourceCode. Podepsala partnerskou smlouvu s firmou Konica Minolta Business Solutions Czech, spol. s r.o., která je výhradním distributorem produktů SourceCode, na českém a slovenském trhu.

pokračování »
 
Čtvrtek, 06. dubna 2017
Polovina medu je falšovaná

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uskutečnila mimořádnou kontrolu medů vyrobených (balených) v ČR. Akci Potravinářská inspekce zaměřila na kontrolu jakosti dle vyhlášky 76/2003 Sb., ověření botanického a geografického původu medu a ověření přítomnosti reziduí nepovolených farmakologicky účinných látek, zejména antibiotik. Odběr kontrolních vzorků inspektoři zajistili především v menších prodejnách maloobchodu a na stáncích mimo oficiální tržiště.

pokračování »
 

Zahraniční kanceláře agentury CzechTrade registrují ze strany českých exportérů zvýšený zájem o své služby. Kanceláře vloni pro klienty odpracovaly přes 87 000 hodin, což je dvojnásobek oproti roku 2014. Výrazný nárůst zájmu zaznamenalo např. zastoupení v Düsseldorfu, které podpořilo při vstupu na německý trh 259 firem, což znamená 50% meziroční nárůst. Agentura v loňském roce rozšířila působnost o zastoupení v Singapuru, Teheránu a Peru, a v současné době tak nabízí své služby prostřednictvím 51 zahraničních kanceláří. Na začátku letošního roku pak otevřela pobočku v nigerijském Lagosu.

pokračování »
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 97

Další články

Doporučujeme

  • 04. 08. 2015

    Chystá se Management 2020+

    Sdružení Czech Top 100 a poradenská společnost M.C. TRITON uspořádají 12. listopadu 2015 odbornou konferenci, která se bude zabývat sdílením trendů řízení v soukromém, veřejném a neziskovém sektoru

    pokračování »
  • Kurzy bezpečné jízdy v ČR
    09. 09. 2015

    Kurzy bezpečné jízdy v ČR

    Kurz bezpečné jízdy neboli škola smyku je teoreticko-praktický program určený pro všechny řidiče. Jejich účel je jednoduchý – připravit řidiče na nestandardní situace za volantem a přispět tak k všeobecné bezpečnosti na silnicích. Bonusem je navíc to, že kurz vás bude bavit. Často se proto poukazy na zážitkové školy smyku dávají darem k nejrůznějším příležitostem.

    pokračování »