INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Ačkoli legalizaci léčebného konopí poslal zdravotnický výbor až do konce prázdnin k vodě, tisíce nemocných lidí věří, že od příštího roku by se v našich lékárnách měly objevit přípravky z marihuany a na předpis je dostat lidé s roztroušenou sklerózou, HIV či Alzheimerem. Konopné přípravky však pomáhají již dnes, jako prevence proti zákeřným nemocem i v lehčí formě, jako ochrana před sluncem při letních radovánkách. O tom, jak trpí zejména pokožka, ví své pětadvacetiletá Lenka Mazurková z Ostravy, která poznala účinky konopných prostředků Carun doporučovaných při léčbě.

Lence Mazurkové z Ostravy je pětadvacet let. Od mala ji trápily ekzémy, poslední tři roky se jí kožní neduhy zhoršily a objevily ve větším rozsahu, na zádech, krku i rukách. Vůbec to nebylo příjemné na psychiku. „Vyzkoušela jsem opravdu mnoho od domácích receptů, až po návštěvy kožního oddělení, kde jsem dostávala tablety a různé mastičky s kortikoidy na předpis. Tabletky a mastičku jsem užívala pořád a ekzém se i celkem uklidnil," řekla mladá Lenka. Když si přestala postižená místa mazat a brát tablety, problémy se vrátily. Čili žádné vyléčení, navíc mají kortikoidy vedlejší účinky. Nakonec vše vyhodila do koše a začala hledat alternativu. Pak narazila na stránkách www.konopnyshop.cz na zajímavé články o konopí a že na zámku Konopiště je nová prodejna s konopnými přípravky. Pořídila si konopnou mastičku a konopné semínko Carun, které mělo problém řešit vnitřně.

První týden se jí sice ekzém zhoršil, ale na to byla upozorněna v prodejně. „Takže jsem se nebála a mazala se dál. Po dvou týdnech mi začala vyrážka mizet před očima. Účinky konopné masti Carun byly opravdu neuvěřitelné. Ulevilo se mi také od úporného svědění, které člověka dohání k šílenství," dodala Lenka. Dnes, po půl roce, jí pravidelně jednu lžíci konopného semínka Carun denně, které její problém řeší zevnitř. Ani na sluníčku a v horku se ekzém od té doby neobjevil.

Podobně semínko pomohlo po sedmi letech problémů devětapadesátileté paní Geduldíkové. „Po zhruba pěti měsících užívání konopného semínka Carun se moje nehty nelámou a vlasy netřepí," narostly krásné, dlouhé a zdravé," potvrdila Geduldíková.

Konopné semínko Carun s vysokým obsahem účinných látekkonopne_seminko_carun

„Konopné semínko se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, proteinů, prospěšných rostlinných sterolů a dalších důležitých látek pro lidský organizmus. Navíc se vyznačuje ideálním poměrem (1:3) esenciálních mastných kyselin (EMK) omega-3 a omega-6, což je lidskému tělu nejbližší, takže zajišťuje správnou funkci metabolismu," uvedl Jiří Stabla, zástupce výrobce Carun. Konopné semínko Carun působí na rozdíl od kosmetiky uvnitř organizmu. Jeho účinek je proto viditelnější a dlouhodobější.

Esenciální mastné kyseliny jsou životně důležité pro správnou funkci našeho organismu, neboť jsou součástí buněčných membrán. Udržují hormonální rovnováhu, brání vysoušení a šupinatění pokožky a také lámání vlasů. Účastní se na celkově dobrém pocitu zdraví.

Konopné semínko Carun loupané je vyrobeno z vybraných odrůd, které neobsahují psychoaktivní látku THC. Carun semínko je loupáno velice šetrně, aby se uchovaly veškeré hodnotné živiny.

Je možné ho přidávat prakticky do všech jídel při vaření i pečení a je také chutnou přísadou do studených pokrmů, protože se vyznačuje příjemnou oříškovou chutí. Při tepelném zpracování se však snižují výživové hodnoty semínka.

O značce CARUN

Výrobce CARUN, VlP s.r.o., je výhradně českou výrobní a obchodní společností, nabízející široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, které firma prodává po celé EU. V současné době je firma jediným českým výrobcem, který vyrábí zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?".

Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3