INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

TECHNOLOGIEVířivá vana z měkké polyuretanové pěny o vysoké hustotě, jenž váží doslova pár desítek kilogramů (20 – 45 kg v závislosti na velikosti) a dá se tak snadno přenést po zahradě či dokonce dostat i do bytu je doslova hitem v Česku. Vířivka Softub je totiž opakem nudných vířivých van. Odpočinout si lze po celý rok bez ohledu na místo či počasí.

K vířivé vaně stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Korpus vířivky je vyroben z odolné a pružné Polybond pěny. Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTex, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu. Má velmi tichý chod a nízkou spotřebu. K dostání jsou tři modely podle velikosti a nechybí ani různé doplňky jako například ratanové obložení.

Domácí relaxační vířivé vany získávají čím dál více na oblibě. S postupem let se na trhu objevili i takové, které již nesplňují jen základní požadavky, například funkci hydromasáže, ale jsou dále. Mezi nimi je i kruhová vířivka Softub, která je odlišná od běžných skořepinových whirlpoolů a získává tak na větší a větší oblibě. Nejen kvůli stylu a originalitě. „S vířivou vanou Softub je možné zažít odpočinek ve víru bublinek a přitom se cítit pohodlně jako doma na pohovce.Přináší i řadu inovací rozdílných od běžných skořepinových vířivých bazénů,“ říká Daniel Mika, hlavní distributor vířivek v ČR SoftubSpa.cz s tím, že toto přenosné wellness zařízení se vyznačuje vynikající odolností proti povětrnostním vlivům, tepelnou izolací, nízkou hmotností a tichostí chodu.

Téměř neslyšitelná a přitom velmi úsporná

Vířivky Softub splňují stanovené normy energetické úspornosti a tichého chodu. Důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému například zajišťuje, že teplo potřebné k dosažení perfektní teploty vody se ve skutečnosti rekuperuje z vlastního pracovního cyklu tohoto zařízení. V kombinaci s účinnou technologií motoru to znamená, že spotřeba energie je minimální.

Bez fixních sedadel a s možností umístit masážní trysky kamkoli

Volnost pohybu a možnost libovolné polohy v měkké, předem nevytvarované vířivce, umožňuje jakoukoli pozici k masážním tryskám, a tím i kvalitní masáž bez ohledu na výšku a postavu člověka. Na ohřev vody nepotřebuje topné těleso. Pro ohřev využívá teplo vytvořené motorovým pohonem trysek. Povrch z moderních materiálů: pěny Polybond a umělé kůže LeatherTex, která ne náhodou se používá i při výrobě jachet,udržuje vodu co nejdéle teplou.

Lehký jako pírko

Na terasu, trávník nebo do interiéru je možné umístit vířivý bazén bez nejmenších obav. Váží pouhých 20 až 45 kg, dá se proto snadno přenést. Díky své hmotnosti je to možné i tam, kde jiné být nemohou například kvůli nosnosti stropu. K vířivce Softub, která je na přijatelném rovném terénu (hlína, písek, dlažba nebo tráva aj.), stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Pak už jen napustit hadicí vodu a dát elektrickou zástrčku do zásuvky na 230 V. Žádné omezení, stavební úpravy, zdroj vody či odpad.

Cena je od 134 850 Kč. Více na www.softub-spa.cz nebo ve showroomu, kde je možné si Softub vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí navštívit SoftubSpa v Praze 10 – Štěrboholích.

Ve zkratce:

Softub: Přenosné vířivé bublinky

Na trhu je alternativa nudným vířivkám. Jmenuje se Softub. Lze jiumístit kdekoli. Má pouhých 20 až 45 kg a dá se proto snadno přenášet po zahradě a dokonce i dostat do bytu v horních patrech. K vířivé vaně stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Korpus vířivky je vyroben z odolné a pružné Polybond pěny. Má velmi tichý chod a nízkou spotřebu. K dostání jsou tři modely podle velikostia nechybí ani různé doplňky jako například ratanové obložení. Cena je od 134 850 Kč. www.softub-spa.cz nebo ve showroomu, kde je možné si Softub vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí navštívit SoftubSpa v Praze 10 – Štěrboholích.

Modely

SPORTSTER

LEGEND

RESORT

Kapacita

1-2 osoby

3-4 osoby

5-6 osob

Model č.

140

220

300+

Vnější průměr

150 cm

180 cm

200 cm

Vnitřní průměr

127 cm

152 cm

170 cm

Výška

61 cm

61 cm

69 cm

Hmotnost bazén (prázdný)

20 kg

30 kg

45 kg

Hmotnost víko

9 kg

12 kg

14 kg

Hmotnost vč. vody

574 kg

891 kg

1208 kg

Vnitřní osvětlení

Barev.LED

Barev.LED

Objem vody

530 l

830 l

1130 l

Počet trysek

4

5

7

El.přípojka

220 V/240 V

220 V/240 V

220 V/240 V

50 Hz, 6 A

50 Hz, 6 A

50 Hz, 6 A

Příkon

1 KW

1 KW

1 KW

*Cena (bazén, motor, víko, filtr)

134 850 Kč

162 350 Kč

189 850 Kč

*Cena je uvedena vč. DPH. Cena vířivek zahrnuje dopravu a montáž po ČR a SR.

O značce SoftubSpa.cz

Originální vířivé bazény Softub se v ČR prodávají od roku 1993. Zástupce Softub v ČR - SoftubSpa.cz nabízí široký sortiment těchto certifikovaných amerických vířivek, které jsou k vidění v sídle společnosti v Praze 10 Štěrboholích na velkém venkovním showroomu. V portfoliu společnosti jsou rovněž bezúdržbové terasy WPC a dále altány a pergoly na míru. Více informací na http://www.softub-spa.cz/.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3