INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

G933 Artemis Spectrum  8Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes představila dvoje nová herní sluchátka Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset a Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Oba nové modely jsou osazeny zvukovými drivery Pro-G, na které již byla podána patentová přihláška, a byly navrženy týmem pro konstrukci zvukových zařízení společnosti Logitech s více než 25 lety zkušeností s vývojem audio zařízení. Výsledkem jsou herní sluchátka, jež poskytují po všech stranách špičkový audio zážitek.

Tweetujte: Poznejte nové #audio #gamingheadphones #gamingheadsets od @LogitechG. Více na http://logt.ly/GHeadphones

„Viděli jsme, že vlastně nikdo nevyrábí vysoce kvalitní sluchátka pro hráče,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních produktů společnosti Logitech. „Vyzvali jsme tedy náš audio tým, abychom zjistili, zda to dokážou. Jsem hráč i muzikant, takže jsem byl skutečně nadšený, když jsem viděl, s jakým návrhem náš tým přišel.“

Sluchátka je možné plně přizpůsobit osobním potřebám, mají RGB podsvícení, sklápěcí podsvícené plošky reproduktorů a programovatelná „G“ tlačítka. Lze je spárovat s obslužnou aplikací Logitech Gaming Software a následně upravovat nastavení zvuku, vytvářet osobní zvukové profily a snadno si ukládat vaše oblíbená nastavení ekvalizéru1.

Špičkový zvuk ze všech stran

Vyspělé zvukové drivery Pro-G™, u nichž se čeká na vyřízení patentové přihlášky, jsou vyrobeny z hybridních síťových materiálů, které poskytují kvalitu zvuku na audiofilské úrovni, jak si herní fanoušci přejí. Od vaší oblíbené hudby po rozmáchlé soundtracky her drivery Pro-G nabídnou jak čisté a precizní výšky, tak hluboké bohaté basy, jaké byste očekávali od špičkových sluchátek.

Modely Logitech G633 a G933 jsou prvními sluchátky, jež hráčům nabízejí prostorový zvuk současně ve formátech Dolby a DTS Headphone:X2. Drivery Pro-G a technologie prostorového zvuku vás ve hrách realisticky zorientují ve všech směrech, takže můžete zřetelně slyšet, kudy se snaží nepřátelé vplížit, nebo lépe zacílíte na prémie přinášející zvláštní schopnosti. Technologie DTS Headphone:X používá kalibraci a zpracování, jež hráče a audio fanoušky přiblíží zážitku ze studiového zvuku jako nikdy dříve, podporuje až 7.1 kanálů a celou řadu možností osobního přizpůsobení. Kombinace technologie DTS Headphone:X a Dolby, která má dlouhou historii s vytvářením zvuku jako v kině, přináší hráčům skutečně nedostižný zážitek z poslechu.

Multiplatformní podpora a míchání zvuku

Oboje sluchátka Logitech G633 a G933 spolupracují s PC, mobilními zařízeními a herními konzolemi – včetně PlayStation® 4 a Xbox One™. Model Logitech G633 má jedno USB připojení a jeden analogový vstup, takže je možné připojit a míchat zvuk ze dvou zařízení, zatímco sluchátka G933 mají jeden směšovací USB adaptér se dvěma analogovými vstupy, který umožňuje připojit a míchat zvuk až ze tří zařízení.

Zatímco se budete v počítači bránit útokům vašich herních protivníků, můžete si současně objednat pizzu přes mobil, aniž byste přišli o jediný okamžik akce. Sluchátka Logitech G933 navíc spolupracují s vaším centrem domácí zábavy (přes USB port a zvukový výstup RCA čili „cinch“) a vy tak můžete bezdrátově vychutnávat dokonalý zážitek z poslechu domácího kina a poslouchat v obývacím pokoji veškerá média, která máte zapojená do vašeho receiveru nebo televizoru.

Možnost programování podle osobních potřeb a RGB podsvícení

Od podsvícení přes „G“ tlačítka a osobní záložky až po přizpůsobitelný zvuk – svá sluchátka můžete mít jako vyjádření sebe sama. Použijte obslužnou aplikaci Logitech Gaming Software pro programování podsvícení, zvuku a tlačítek. Vyberte si barvu podsvícení z palety RGB, která nabízí 16,8 milionu barevných tónů, a přiřaďte osobní herní makra třem programovatelným „G“ tlačítkům pro plynulejší zážitek ze hry. Softwarový ekvalizér vám umožní upravit si nastavení zvuku podle svého a vytvářet osobní zvukové profily.

Hrajte bezdrátově nebo přes kabel

Model Logitech G633 jsou sluchátka připojovaná pomocí kabelu, zatímco Logitech G933 nabízejí možnost hrát „bez drátů nebo s nimi“ s ultra nízkou latencí bezdrátové technologie 2,4 GHz. Nebo můžete použít přiložený audio kabel a analogový vstup na sluchátkách s konektorem jack 3,5 mm a přehrávat bez nutnosti napájení z baterií. Bezdrátový USB směšovací adaptér vám umožní používat vaše analogové zvukové zdroje nebo mobilní zařízení bezdrátově.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní sluchátka Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset budou k dostání u českých prodejců v říjnu 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 5 590 Kč a 4 690 Kč. Bližší informace můžete získat na webových stránkách, našem blogu nebo se s námi spojte na Facebooku.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách Logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3