INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 

Web Hotel-Entrance-WinterGrand Hotel Kempinski High Tatras získal v anketě „Najzamestnávateľ 2015“ čtvrté místo. V hlasování prostřednictvím portálu profesia.sk o tom rozhodla široká veřejnost. Ve čtvrtém ročníku průzkumu hlasovalo 14 203 respondentů a vybírali z 87 společností.

 "Umístění v žebříčku těch nejatraktivnějších zaměstnavatelů nás nesmírně těší. O to víc, že ​​jsme na čtvrtém místě za tak velkými a významnými společnostmi," komentovala výsledky ankety Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách. Na prvních třech příčkách se umístily společnosti Volkswagen Slovakia, Google a pelicantravel.com. V žebříčku sestaveném podle odvětví "Cestovní ruch, hotelnictví a gastronomie" se Grand Hotel Kempinski ve Vysokých Tatrách umístil na druhém místě. "Každodenním oceněním jsou pro nás spokojení hosté, ale samozřejmě jsme rádi, že náš hotel považují lidé za atraktivní místo, kde by se chtěli být zaměstnaní," dodala Kathrin Noll.

Bratislavský
Grand Hotel River Park byl úspěšný v rámci ocenění RecruitRank Awards 2015. Ty získávají firmy za nejlepší výběrové procesy na základě hodnocení uchazečů o zaměstnání. V kategorii malých firem se Grand Hotel River Park umístil na 4. místě z 272 hodnocených společností. V první pětce nejlepších RECRUITER je Michal Bursík z Grand Hotelu River Park. Nalezení vhodných adeptů na náročnou práci v hotelnictví není podle něj v současnosti jednoduché. "Trend, že mladí lidé po ukončení školy odcházejí do zahraničí, stále přetrvává, protože jsou motivováni především finančně. Mnozí z těchto lidí se však po získání zkušeností vracejí zpět na Slovensko, kde bychom díky charakteru našich hotelů, chtěli být volbou číslo 1 při jejich výběru zaměstnání," řekl Michal Bursík. Dodal, že v hotelích, které Best Hotel Properties spravuje, jsou zaměstnáni jen ti nejlepší. "Jsme rádi, když projeví zájem o zaměstnání u nás lidé, kteří získali zkušenosti v zahraničí. Spolupracujeme však i se školami na Slovensku tak, abychom ze studentů vychovali budoucí zkušené odborníky v oblasti hotelnictví. No nejvíce nás těší, když si do manažerských pozic víme vychovat vlastní talenty ze současných kolegů, což je naším hlavním cílem i v blízké budoucnosti při tzv. talent managementu," uzavřel.
  
Do ankety Najzamestnávateľ se může přihlásit jakákoliv společnost se sídlem na Slovensku. Na základě vyplněného dotazníku je firmě přiděleno bodové skóre. Odborná porota rozhoduje o výběru zhruba deseti firem na shortlist pro jednotlivé kategorie odrážející slovenské hospodářství. Veřejnost pak hlasuje prostřednictvím dotazníku, kde se vyplňují důvody, pro které považují lidé firmu za "NEJ".
________

Grand Hotel Kempinski High Tatras a hotel Crowne Plaza Bratislava patří mezi hotely, které spravuje společnost Best Hotel Properties a.s. Kromě nich vlastní a spravuje i Grand Hotel River Park. Do portfolia BHP patří hotely InterContinental v Praze a moskevský hotel Baltschug Kempinski. Od srpna 2015 spravuje společnost BHP i hotel Sheraton v Bratislavě. Akcie společnosti jsou kótovány na Burze cenných papírů v Bratislavě.

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3