INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

David-TangSpolečnost Huawei, technologický lídr v oblasti výroby chytrých mobilních zařízení a síťové infrastruktury, představuje nového prezidenta pro země střední a východní Evropy a Skandinávie. Region, do něhož patří i Česká republika, povede David Tang.

David Tang, který se nové funkce ujal na sklonku července 2016, bude zodpovídat za strategii a směr dalšího rozvoje dynamicky rostoucí společnosti v důležitém regionu. Důležitým úkolem nového oblastního prezidenta bude také rozvíjení nových obchodních příležitostí. David Tang bude mít v našem regionu na starost všechny 3 klíčové divize Huawei, tedy Enterprise (síťová infrastruktura), Consumer (mobilní telefony a doplňky) a Carrier (operátorský business).

Do svého nového působiště přichází z pozice prezidenta pro globální prodeje a klíčové operátorské zakázky.

„Jsem velmi rád, že přicházím právě do čela regionu střední a východní Evropy a Skandinávie. Tato velmi slibně se rozvíjející oblast pro nás skýtá velký potenciál. Nadcházející období proto bude ve znamení velkých výzev, ale jsem přesvědčen, že také velkých úspěchů. V regionu budeme nadále rozvíjet aktivity na podporu digitální transformace,” doplnil David Tang.

Tang působí ve společnosti Huawei již od roku 1995. Za tu dobu prošel mnoha významnými pozicemi. Mimo jiné zastával funkci ředitele divize výroby síťových prvků, ředitele technologické prodejní sekce pro region latinské Ameriky, vice prezidenta Huawei pro Evropu a prezidenta pro spolupráci se společnosti Telefónica na globální úrovni, vice prezidenta pro Čínu a prezidenta divize pro operátorský trh v Číně. David patřil mezi první průkopníky, kteří v brzkých dobách rozvoje společnosti pomáhali s pronikáním Huawei na zahraniční trhy. Za 21 let svého působení přispěl David Tang k pozoruhodnému úspěchu společnosti Huawei na domácím čínském trhu i v zahraničí.

O Huawei

Huawei je přední světový poskytovatel řešení pro informační a komunikační technologie (ICT). Cílem společnosti je obohacovat život a zvyšovat efektivitu prostřednictvím lépe propojeného světa, jednat jako zodpovědný subjekt, inovátor pro informační společnost a spolupracující přispěvatel do odvětví. Poháněna zákaznicky orientovanými inovacemi a otevřena partnerstvím, společnost Huawei vytvořila portfolio end-to-end ICT řešení, které poskytuje zákazníkům konkurenční výhodu v oblasti telekomunikací a podnikových sítí, zařízení a cloudových řešení. Všech 170 000 zaměstnanců Huawei po celém světě je zavázáno vytvářet maximální hodnotu pro telekomunikační operátory, podniky i spotřebitele. Naše inovativní ICT řešení, produkty a služby se využívají ve více než 170 zemích a regionech a slouží více než jedné třetině světové populace. Společnost Huawei byla založena v roce 1987 a je soukromou společností plně vlastněnou svými zaměstnanci.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3