INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

DSC07939Legendární karlovarský Becher´s Bar v Grandhotelu Pupp prošel zásadní modernizací, díky které nabídne hostům větší pohodlí a zvýší nabídku míchaných nápojů na úroveň světové ba-rové špičky. Becher´s Baru je tradičním místem střetávání světových i tuzemských osobností v době kar-lovarského filmového festivalu i mimo něj, v minulosti se zde bavili významní hosté od svě-tových panovníků a politiků až po hvězdy filmového plátna. Náklady na jeho rekonstrukci dosáhly 12 milionů korun. Rekonstrukce se uskutečnila v měsících únoru až dubnu letošního roku a autorem inovované podoby baru je přední tuzemský architekt Boris Drbal.

Ten se rozhodl interiér předělat tak, aby evokoval filmařinu a filmové příběhy. Novinkou jsou například zlaté sloupy v hlavní barové místnosti, „Při jejich designu mě inspirovaly písty z ponorky z legendárního filmu režiséra Karla Zemana vynález zkázy,“ uvedl Boris Drbal.

Součástí nového interiéru jsou zvětšené boxy pro skupiny návštěvníků. Nový je nábytek i židle, rekonstrukcí prošla také klimatizace a další zařízení. Interiér doplňují fotografie osob-ností světového filmu od Tona Stana.

DSC07925Zásadní proměnou prošel vlastní bar. Nové je jeho rozložení včetně dvou barmanských pozic, které jsou vybaveny podle nejnovějších barmanských trendů. Celý bar je kompletně v nerezu, má zabudováno velké množství chladících i mrazících zásuvek, nově je například do pracovní desky zabudován tzv. ice chiller - přístroj na prudké zmražení skleniček, do kterých následně barman připraví drink.

V souvislosti s inovací Grandhotel Pupp zvýšil i nabídku nápojů o nové prémiové značky (alkoholických i nealkoholických nápojů), například z nealko značky Thomas Henry bude bar nabízet míchané nápoje jako zázvorové pivo, bezinkový tonic, mango limonádu a další.

Grandhotel Pupp je nejluxusnějí hotel v Karlových Varech a jako jeden z mála v ČR patří do skupiny pětihvězdičkových superior hotelů. Má celkem 230 pokojů a nabízí komplexní služby včetně vlastního balneoprovozu. Od letošního dubna je Pupp součástí investiční skupiny UNICAPITAL finančníka Pavla Hubáčka.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3