INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Stejně jako celá Česká společnost pro jakost i úsek vzdělávání se neustále snaží zlepšovat služby pro své současné i potenciální zákazníky. Velí nám tak „kultura kvality“ naší organizace, a ostatně i norma ISO 9001:2015 tento postup a filozofické nastavení požaduje. Reagujeme na vývoj v oblasti mezinárodních, evropských i tuzemských norem a standardů, vývoj trhu i zpětnou vazbu od členů ČSJ, účastníků kurzů a firemních školení.

Jednou z velkých změn, která se na nás na všechny chystá v roce 2018, je vydání nové verze velice úspěšné a široce využívané normy ISO 19011 Směrnice pro auditování systémů managementu. ČSJ má obrovskou příležitost účastnit se revize této normy přímo na úrovni technické komise ISO, budeme tedy obsah nové ISO 19011 na našich vzdělávacích akcích přednášet již od února 2018. V návaznosti na tuto revizi jsme se také rozhodli změnit kompletně schéma svých kurzů pro auditory první, druhou i třetí stranou. Nové schéma má za cíl zejména zlepšit návaznosti jednotlivých kurzů a zapracovat do jednotlivých kurzů novinky z jednotlivých souvisejících norem, ale i z obecné praxe a zkušeností z provádění všech možných typů auditů.

Další změnou je úprava schématu našich kurzů dotýkajících se statistických nástrojů. Cílem je opět zajistit lepší návaznost kurzů. Úplnou novinkou jsou kurzy Statistické metody s podporou SW MiniTab a Statistické metody pro řešení problémů. Protože si uvědomujeme, že statistika je poměrně těžké téma, bude v našich kurzech využívána simulační hra s papírovými helikoptérami. Bude to tedy trochu škola hrou. Pro absolventy více statistických kurzů navíc připravujeme souborné osvědčení Absolvent statistické akademie ČSJ, kterým bude možné prokazovat vysokou profesionalitu v oblasti aplikace statistických metod nejen v oblasti managementu kvality.
V naší nabídce již dnes najdete i další nové kurzy, jako například Auditor procesu VDA 6.3 pro služby, Metoda 5S, Požadavky na interní laboratoř v automotive, Společenská odpovědnost v kontextu normy IATF 16949.
Na rok 2018 navíc připravujeme spuštění kurzu Řízení prodeje, a kurzů v oblasti štíhlé výroby, IT v kvalitě a kvality v IT. Samozřejmostí jsou pak neustálé úpravy našich již „zaběhnutých“ kurzů a školení podle novinek v praxi.
Navíc se na našich akcích budete mít možnost setkat s novými lektory z řad velice zkušených, špičkových odborníků. Určitě se u nás máte na co těšit.
Pokud budete mít jakýkoli námět na zlepšení našich služeb, rozšíření nabídky témat atd., neváhejte nás kontaktovat. Věřte, že si jakékoli zpětné vazby velice vážíme, pečlivě ji zvažujeme a snažíme se jí v maximální možné míře vyhovět.

Ing. Ondřej Hykš,
ředitel úseku vzdělávání ČSJ

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3