INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

vizionari 2017 55Poosmé za sebou ocení oborná porota již 4. prosince autory unikátních projektů z oblastí ICT, elektrotechniky, zdravotnictví, dopravy a mnoha dalších odvětví, jejichž návrhy nabízí inovativní řešení pro firmy nebo širokou veřejnost anebo zkvalitňují služby či vytváří nové segmenty trhu.

Přihlášky do soutěže mají zájemci o účast v sedmém ročníku projektu Vizionáři zaslat nejpozději do 16. listopadu.

Osmý ročník této prestižní soutěže si stejně jako v předchozích letech klade za cíl ocenit přední české firmy, podnikatele a konkrétní autory inovativních produktů, výrobků, postupů či služeb. Projekt představuje a upozorňuje širokou i odbornou veřejnost na zajímavé podnikatelské počiny uplynulého roku. Vizionáři se však ani pro letošek neomezují na technologické inovace. Kromě titulu Vizionář roku 2018 získají vítězové i možnost zapojit se do unikátního systému prezentace inovací v ČR a podporu rozvoje firmy pomocí služeb partnerů, která zahrnuje například poradenství a nové obchodní kontakty s novými obchodními příležitostmi. Nedílnou součástí bude i mediální podpora společnosti a možnost lepšího uplatnění konkrétních inovací na trhu

Cílem organizátora (sdružení CzechInno) je identifikovat i novinky v oblasti společenské, uspět tedy mohou i inovace se sociálním a kulturním kontextem. Organizátoři chtějí touto cestou podpořit podnikatele, kteří se snaží pojmout svůj byznys inovativně, čímž zefektivňují podnikání a zkvalitňují služby jak firmám, tak široké veřejnosti. Projekt poukazuje na fakt, že v České republice vzniká mnoho zajímavých nápadů, které také mohou udávat směr světovým trendům. Rostoucí zájem o účast v projektu dokládá i zvyšující se počet přihlášek, a to doslova ze všech segmentů. Je to důkaz toho, že snaha o inovace ve všech odvětvích je v České republice stále více na vzestupu“ říká předseda řídící rady CzechInno, David Kratochvíl.

Vítězové letošního ročníku budou stejně jako loni poprvé zapojeni do unikátního systému podpory inovací, jehož tvůrcem je sdružení CzechInno, které kromě projektu Vizionáři každoročně organizuje akce Smart Business Festival, Festival Export, a letos nově i edukativní projekt Kybernetická revoluce, který se bude konat napříč regiony. O vítězi letošního ročníku rozhodne odborná porota složená z akademických a vědeckých institucí, státní správy, partnerů projektu, a představitelů inovačního podnikání. Účast v projektu Vizionáři 2018 může být pro podnikatele a firmy zajímavým způsobem zviditelnění jejich projektů. Vítěz soutěže obdrží nejenom oficiální titul „Vizionář 2018“ za společenský, ekonomický nebo technický inovativní přínos společnosti, ale hlavně zapojení do unikátního systému prezentace a podpory inovací v ČR.

Přihlášení do projektu je velice jednoduché. Více informací o projektu Vizionáři 2018 včetně instrukcí ohledně zapojení do soutěže a online přihlášky naleznete na webu www.vizionari.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3