INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

krekry mlato 2 1024x682Česko postupně uvolňuje opatření přijatá v souvislosti s pandemií covid-19. K návratu do běžného fungování je ale ještě daleko. Plzeňský Prazdroj proto investuje více než 300 milionů korun do obnovy a návratu k normálnímu životu. Vyzývá firmy, instituce i širokou veřejnost – pojďme společně pomoci tam, kde to umíme, a nastartujme Česko!

Plzeňský Prazdroj směřuje svoji pomoc do čtyř klíčových oblastí – soustředí se na záchranu gastronomického podnikání, péči o spotřebitele i zaměstnance a plánuje investice do komunit v regionech. „Pomáháme v oblastech, ve kterých podnikáme a kterým rozumíme – hospodám a restauracím, pomůžeme i místním komunitám v regionech, kde máme pivovary. Nezapomínáme ani na naše zaměstnance, ačkoli nám kvůli krizi klesly obraty, rozhodli jsme se, že nebudeme propouštět ani snižovat našim lidem platy. I tím přispíváme k restartu společnosti,“ vysvětlil Grant Liversage, generální ředitel společnosti a pokračoval: „Naše ekonomika i celá společnost potřebují nové impulzy a podporu. Věděli jsme, kdy se zastavit a zůstat doma – ale víme také, že je potřeba zase uvést vše do pohybu.“

Plzeňský Prazdroj se stává jedním z hybatelů iniciativy Nastartujme Česko!, jejímž cílem je obnova české ekonomiky a návrat do běžného života celé společnosti. „K tomu, abychom situaci zvládli, potřebujeme, aby se přidali i ostatní. Chceme vyzvat velké i menší firmy, naše obchodní partnery i podnikatele, aby se zapojili a přispěli, jak můžou a dovedou. Pomoci ale může každý z nás už jen tím, že se bude nadále chovat zodpovědně a postupně se zapojí do normálního života. Společně se nám určitě povede Česko znovu nastartovat,“ dodal Grant Liversage.

Plzeňský Prazdroj aktivně pomáhá od samého počátku koronavirové krize. V době vrcholící epidemie poskytl zdravotníkům, hasičům a dalším pracovníkům v první linii potřebný materiál v podobě stanů, v nichž byla budována odběrná místa pro testování, dezinfekci nebo dodávky nealkoholických nápojů, včetně nealko piva. V současnosti, kdy Česko postupně uvolňuje opatření přijatá v souvislosti s pandemií covid-19, vnímá Prazdroj potřebu opětovného nastartování všech oblastí našeho života a systematicky se věnuje podpoře hospod a restaurací, zaměstnanců, českých spotřebitelů i lidí v regionech, v nichž má pivovary. Lidé z Prazdroje jsou v nepřetržitém kontaktu s hospodskými a restauracemi a pomáhají při řešení jejich potřeb, ať už jde o zajištění potřebných dezinfekčních prostředků, dodávek PET lahví pro prodej přes ulici, nebo zajištěním poradenství při řešením jejich dostatečné peněžní hotovosti či při žádostech o čerpání některého z vládních programů. Prazdroj také hospodám pomohl odložením plateb za již odebrané pivo, dřívějším zaplacením dobropisů a bezplatnou výměnou sudů a tanků s pivem, které expirovalo. „Zaměřilli jsme se rovněž na pomoc hospodám a restauracím při zajištění provozu letních zahrádek i na přípravu otevření hospod po 25. květnu. Chystáme ale taky další aktivity, které by měly pomoci obnovit každodenní život v regionech,“ doplnil Tomáš Mráz, obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje.

Plzeňský Prazdroj podpoří částkou přes pět milionů korun veřejně prospěšné projekty zaměřené především na obnovení společenského a kulturního života v regionech, v nichž působí pivovary Plzeňského Prazdroje.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3