INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

P3 Plzenî Myslinka 1Developer a správce průmyslových nemovitostí P3 obdržel stavební povolení na haly budoucího parku P3 Plzeň Myslinka. Budovy s celkovou plochou přibližně 64 000 m2 developer nabízí k výstavbě na míru konkrétním zájemcům. Od podepsání nájemní smlouvy se mohou nastěhovat přibližně do desíti měsíců.

Plzeňsko patří na trhu průmyslových nemovitostí k jedněm z nejžádanějších. Přispívá k tomu silné zastoupení průmyslových firem, a zejména geografická blízkost západního souseda. Také park P3 Plzeň Myslinka těží z blízkosti dálnice D5 a města Plzeň, přičemž obojí je od parku vzdálené jen pár minut.

Zajímavé synergie by mohl přinést fakt, že jen šest minut cesty odsud, v Nýřanech, se nachází park P3 Plzeň, který si velmi oblíbily zejména výrobní firmy a společnosti s orientací na automobilový průmysl. Pro logistiku může být výhodou nejenom přímé napojení na dálnici D5, ale i blízký železniční terminál kontejnerové přepravy.
„P3 Plzeň Myslinka je skvělým místem pro rozvoj výrobního nebo logistického businessu kvůli blízkosti krajského města a dálnice D5. Díky možnosti výstavby na míru si může nový nájemce halu uzpůsobit přesně podle svých představ, což je v praxi často výhodnější než si pronajmout zdánlivě levnější halu, ale bez možnosti zvláštních stavebních nebo provozních úprav,“ řekl Aleš Zacha, šéf developmentu P3 pro Českou republiku.
Developer plánuje postavit celkem pět hal s celkovou pronajímatelnou plochou téměř 64 000 m2, k dispozici budou jednotky od 3500 m2 do 30 000 m2. V první etapě vzniknou dvě haly o rozloze 7000 m2 a 9600 m2.
Všechny haly budou splňovat vysoký standard certifikace BREEAM Excellent. Zateplené můstky, kvalitní izolace a použití LED osvětlení představují úsporu na energiích, a šetrnější přístup k životnímu prostředí naplňuje i použití udržitelnějších stavebních materiálů a výsadba zeleně respektující místní druhovou skladbu.
Další výstavbu developer aktuálně realizuje v Lovosicích a také na svém historicky prvním českém brownfieldu v Ostravě-Vítkovicích.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3