INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

V dnešní době se může zdát něco takového neuvěřitelné, ale vypadá to, že se někteří mobilní operátoři opravdu rozhodli vrátit do historie a oprášit účtování telefonních hovorů po celých minutách. Pokud jste již zapomněli, co přesně to znamená, jde o systém, kdy zaplatíte při odchozím volání za každou započatou minutu, což výrazně prodraží účty za telefon.

Zatímco virtuální operátoři jako SAZKAmobil se snaží nabídnout klientům stále výhodnější ceny volání, síťový operátoři spoléhají na trpělivost svých zákazníků se zdražováním služeb. V praxi jde o to, že pokud s někým mluvíte třeba 69 vteřin, tak zaplatíte stejnou částku, jako byste volali celé dvě minuty. Z pohledu velkých mobilních operátorů jde podle jejich vyjádření o způsob, jak zlepšit a zjednodušit přehled o cenách za volání. Účtování hovorů po první provolané minutě po vteřinách je prý příliš nepřehledné.

„U SAZKAmobilu účtujeme 60+1 a nehodláme to měnit. Díky změně účtování u všech síťových operátorů na 60+60 je naše nabídka předplacené karty ještě výhodnější než byla předtím,“ řekl Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb SAZKY. Průměrný hovor u SAZKAmobilu trvá 102 vteřin. Kolik za takový průměrný hovor zaplatí zákazník u největších operátorů, názorně ukazuje srovnávací tabulka základních cen za volání.

sazka tabulka

Zatímco klasické paušály nabízejí neomezené volání, zákazníci, kteří chtějí mít své výdaje pod kontrolou nebo nechtějí platit za něco, co stejně nevyužijí, a preferují raději předplacenou kartu, musí být stále více ve střehu. Rozdíly cen jednotlivých operátorů se začínají nápadně prohlubovat, účtování sazeb volání po celých minutách ještě více zasáhne do toho, kolik provoláte.

„V SAZKAmobilu sázíme na férovost vůči zákazníkům. To se nám vrací ve stále rostoucím počtu zájemců a jejich dlouhodobě vysoké spokojenosti. Pokud hledáte opravdu výhodnou předplacenku, nečekejte na nového operátora a přejděte k SAZKAmobilu.“ uzavřel Jan Schmiedhammer.

(tz) 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Březen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3