INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

da deNajít vhodný dárek pod stromeček zaměstnancům nebývá někdy jednoduché. Vánoční kolekce, čokolády, čaje, kalendáře, to vše jsou sice milé věci, ale už se trochu okoukaly. Co zvolit dárek, který bude ryze praktický a člověku bude dlouho připomínat, že ho nedostal jen jako vánoční, ale jako ten, který mu násobně zpříjemní mnohé pracovní úkony ještě dávno po svátcích?

Značka PROFI ODĚVY, již provozuje společnost AC-T servis, spol. s r.o., nabízí nesku­-tečně důmyslná řešení v oboru pracovních oděvů, bot i nástrojů. Vše lze zakoupit buď ve čtyřech kamenných prodejnách v České republice nebo na www.profi-odevy.cz. Rádi bychom vaši pozornost navedli například na sortiment kalhot. Kdo je již jednou oblékl, nedá na ně dopustit. Vyrábí je renomovaná švédská společnost.

Celosvětově nejúspěšnější modelovou řadou pracovních kalhot švédské značky Snickers Workwear se stala ta s názvem AllroundWork. Vyznačuje se všestrannými možnostmi použití, špičkovými technologiemi a inovacemi, jež usnadňují každodenní práci řemeslníkům, firmám, ale také hobby uživatelům, kteří se snaží svůj koníček zvládat efektivně jako profesionálové. Kompletní sortiment Snickers Workwear je dostupný v síti PROFI ODĚVY, která je zároveň výhradním distributorem značky pro Čes­kou a Slovenskou republiku.

Odolné materiály:
pevnost i pružnost

Kalhoty AllroundWork jsou dostupné v několika provedeních, které se liší použitou základní tkaninou. Nejprve přišel na trh model z pevné látky Dobby Pro+, která je velice příjemná na dotek, takže připomíná komfortem nošení přírodní textilie. Sestává z polyamidu (69 %) a bavlny (31 %). V této verzi jsou kalhoty oblíbené dodnes.
V roce 2018, po období pečlivého výzkumu, značka Snickers Workwear produktovou rodinu obohatila o první model ze strečového materiálu, který byl speciálně přizpůsoben tomu, aby odolal vysokému pracovnímu zatížení profesionálních řemeslníků. Přesto dopřeje nositeli nevšední volnost pohybu. Kombinací dvousměrně (47 % bavlna, 31 % polyester, 22 % elastan) a čtyřsměrně (91,5 % polyamid a 8,5 % elastan) elastického materiálu vznikly oděvy, které se raketovým tempem vyšplhaly až na samý vrchol oblíbenosti. „Vývojový tým Snickers Workwear se stále snaží zdokonalovat produkty a pro své zákazníky objevovat novou úroveň pohodlí. Inspirace pro strečové pracovní oblečení přišla především z oblasti sportu. Na rozdíl od vašich běžeckých legín musí ale pracovní kalhoty vydržet mnohonásobně větší zátěž korunovanou nepříznivým pracovním prostředím. Řemeslníci denně vyvíjí stejnou fyzickou aktivitu jako špičkoví sportovci, navíc pracují v drsných podmínkách. Těmto vlivům nesmí kalhoty podlehnout. Řemeslník musí mít jistotu, že se na svůj oděv může spolehnout za jakékoli situace,“ komentovala Ing. Jana Erbová, jednatelka společnosti AC-T servis.

Zesílení namáhaných partií
jako v americké armádě

Cordura patří k nejlehčím a nejodolnějším tkaninám ze všech. Během druhé světové války nahradila v americké armádě nedostatkové hedvábí, z něhož se vyráběly padáky. Při bojovém nasazení se Cordura osvědčila a stala se jedním z materiálů, jež zcela změnily vybavení do extrémních podmínek. Neabsorbuje vodu. Je rezistentní vůči špíně. Je lehká, a přitom se musí člověk velmi snažit, aby ji poškodil. Těchto vlastností si všimli také ve Snickers Wokwear. Z Cordury se již mnoho let šije zesílení pro namáhané partie. Zakončení nohavic tak nikdy nenavlhne, ani když musí člověk pracovat v nehostinné podzimní plískanici, a zároveň nebude podléhat rychlému mechanickému opotřebení. Kolena budou ušetřena oděrek a odřenin, a látka vydrží čelit hrubému betonu stejně dobře jako neopracovanému dřevu. Dokonce se jí vyztužují veškeré kapsy, aby v nich bylo možné uchovávat šroubky a jiné pro řemeslníky potřebné propriety.

Všechny kapsy,
které potřebujete

V době vzniku Snickers Workwear nenabízelo pracovní oblečení mnoho možností, jak mít drobnosti a materiál neustále po ruce. Tak situaci na trhu pracovních oděvů zanalyzoval v 70. letech 20. století Matti Viio, zakladatel značky. Jeho první návrh byl skutečnou revolucí, v níž kapsy hrály významnou roli. To se nezměnilo ani do dnešních dnů. Je to prvek, kterého si cení řemeslníci po celém světě. Dostatek úložných prostorů je pro jejich práci důležitý. Ušetří jim tak námahu a čas, které by ztráceli neustálým odbíháním pro rozličné předměty. Na všech kalhotách naleznete kapsu na metr a speciální knoflík na přichycení řemeslnických nožů Hultafors, postranní kapsu s oddílem na mobilní telefon a odnímatelný
držák jmenovky nebo čipové karty. Dále kalhoty disponují zadními kapsami a předními průhmatovými kapsami. Nejen profesionálové si pro sebe či svůj tým mohou vybrat modely s velkoryse navrženými prostornými pouzdrovými kapsami nebo bez nich.

Pokrokové technologie,
které střeží zdraví

Kalhoty AllroundWork byly navrženy tak, aby zajistily nositeli maximální komfort, jde-li o regulaci teploty a cirkulaci vzduchu v oděvu. K tomu slouží technologie Mechanical AirFlow. Právě v podkolenních jamkách dochází k největší produkci potu, který je třeba pro optimální pohodlí rychle odvést od pokožky. Proto mají kalhoty v kolenních partiích otvory, které jsou překryty síťovinou.

Profesionálové svá kolena obvykle zatěžují stejně jako světoví atleti nebo hokejisté. Proto potřebují tuto část těla náležitě chránit. Z toho důvodu Snickers Workwear vyvinul systém Knee­Guard Pro. Kalhoty disponují tvarovanými nohavicemi v oblasti kolen. Zde se v látce nacházejí speciální kapsy určené na vložení kolenních chráničů, jež má výrobce rovněž v nabídce. Ty se zafixují do jedné ze tří poloh, a tak je zajištěno, že ochranná pomůcka zůstane na svém místě, ať už profesionál dělá cokoli. Zvláště vhodné je vybavit se kolenními chrániči z materiálu D3O. Pohlcují energii nárazu, aniž by při nošení působily rušivě. V segmentu pracovního vybavení smí tento materiál dobře známý zejména motorkářům používat pouze Snickers Workwear.

Střih, který vám padne,
a 41 velikostí

Kalhoty AllroundWork naleznete v rovném i zúženém střihu. Právě využití strečových materiálů umožnilo kalhoty vyrábět i ve variantě, která více kopíruje tělesné proporce. Modely jsou skutečně všestranné a sednou každému typu postavy. V nabídce je 41 velikostí, včetně těch prodloužených, dvakrát prodloužených nebo zkrácených.

Propracovaný design

Stále důležitějším prvkem pracovních oděvů je propracovaný design, který podtrhuje styl nositele. Ve Snickers Workwear se soustředí nejen na praktičnost a špičkové technologie, ale také na to, aby byly modely atraktivní a daly se dobře kombinovat s dalšími prvky nejen řemeslnického šatníku. Záměrem výrobce totiž je, aby se v jeho modelech lidé cítili dobře, ať už zrovna pracují na stavbě, nebo jdou po práci vyzvednout dceru ze školky, musí jednat s úřady či s obchodními partnery.

Do jakéhokoli počasí

V modelové řadě AllroundWork lze najít také kalhoty zcela nepromokavé vhodné do nehostinného a deštivého počasí či zateplené, které jsou výbornou volbou pro řemeslníky pracující v nepříznivých teplotních podmínkách. V sortimentu jsou rovněž dostupné varianty s reflexní úpravou odpovídající druhé třídě viditelnosti dle EN ISO 20471.

AllroundWork
také ve variantě pro ženy

Ženy začínají pronikat i do profesí, které bývaly ryze mužskou dominantou. Ve Snickers Workwear si toho všimli a rozhodli se vytvořit pracovní kalhoty v ryze ženském střihu. Nabízí maximální komfort a sluší dámským křivkám. Jsou dostupné ve velikostech 32 až 54, s normální, zkrácenou či prodlouženou délkou nohavic. Kalhoty AllroundWork padnou řemeslnicím, technickým pracovnicím, ale i dámám, které rády aktivně tráví svůj volný čas v přírodě, na zahradě nebo se kreativně realizují okolo domova nebo kdekoli jinde a potřebují oblečení, které s nimi zvládne všechny výzvy a dobrodružství.

připravila Kateřina Šimková
www.profi-odevy.cz 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3