INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Vliv výživy na lidské zdraví i psychickou pohodu je nesporný. Nestačí, aby člověk několikrát za den utišil svůj žaludek čímkoliv, co pouze zažene hlad. Pro spokojené tělo a dobrou kondici je důležité přemýšlet nad vhodným výběrem potravin a jejich vyváženou kombinací. Superpotraviny, které dodají nutričně hodnotné látky, z nichž snadno tělo čerpá energii i duševní vyrovnanost, najde ten, kdo hledá i v našem zeměpisném pásmu. Mnoho zdraví prospěšných pokladů ale příroda ukrývá pouze ve  vzdálených destinacích. Zakladatel značky Blendea, Peter Chodelka vyzkoušel na cestách po indonéském ostrově Bali mimořádné účinky některých z těchto superpotravin na vlastní kůži. Blendea přináší na trh sypké směsi, jejichž jedinečný přínos pro lidský organismus si již ověřilo mnoho zákazníků v Čechách i na Slovensku.

Inspirace pro vznik značky

Soukromé objevy Petera Chodelky při návštěvách Bali byly zásadní pro vznik firmy, která vyrábí produkty ze superpotravin, adaptogenů, ajurvédských bylinek i dalších blahodárných složek ze všech koutů světa. Od svého vzniku v roce 2016 Blendea rozšiřuje postupně své portfolio o další unikátní směsi, o jejichž jedinečné síle a příznivém účinku na organismus se přesvědčuje stále více zákazníků. K výrobě špičkových suchých směsí Blendea využívá nejblahodárnější tuzemské i zahraniční ingredience v prvotřídní kvalitě. Všechny výchozí složky jsou šetrně zpracovávány pomocí moderních technologií, jež zaručují, že si produkty uchovají všechny důležité výživné látky a vitaminy.

Novinka Blendea SUPERBALANCE

Nenechte se ovládat hormony

Novinka SUPERBALANCE cílí na ženy, jejich zdraví i psychiku. Menstruační cyklus, kojení nebo menopauza mohou způsobit hormonální nerovnováhu doprovázenou stresem, pocity rozladění, napětí i úzkosti. Směs SUPERBALANCE obsahuje chřest hroznovitý (šatavari), řeřichu peruánskou (maca), borůvku, vitánii snodárnou (ašvaganda), rooibos a jetel. Tyto složky napomáhají navození komfortu při kolísání hladiny hormonů, mají příznivý vliv na sexualitu a plodnost, udržují normální činnost kardiovaskulárního systému, prospěšně působí na mozkové funkce, napomáhají duševní pohodě a díky vysokému obsahuje vlákniny podporují trávení.

I na chuti záleží

Vyladit chuť byl při procesu vývoje směsi nejtěžší oříšek, protože adaptogeny se vyznačují velmi hořkou chutí. Tuto překážku odstranila kombinace evropské odrůdy divokých borůvek a aromatického čajovníku rooibos, která disponuje nejen výraznou chutí, ale obě ingredience navíc patří k nejbohatším zdrojům antioxidantů. „Tí, ktorí majú skúsenosť s užívaním superpotravín ako maca, šatavari či ašvaganda určite vedia, že tieto superpotraviny síce výborne vplývajú na náš organizmus a celkové zdravie avšak ich chuť nemusí vyhovovať každému. Najdôležitejším faktorom pri užívaní prírodných doplnkov stravy je pravidelosť užívania. Pri vývoji všetkých našich produktov sa v Blendea snažíme dbať nielen na funkčnosť a zdravotné benefity celkového produktu, ale zároveň dbáme na to, aby produkt dobre chutil. Veríme totiž, že pokiaľ produkt dobre chutí, jeho užívanie je pre spotrebiteľov jednoduchšie a hlavne udržateľnejšie. Zároveň však neuznávame “stratky” pre zlepšenie chuti v podobe umelých dochucovadiel, arómat, sladidiel. Dochutenie SUPERBALANCE bola preto veľká výzva,“ přibližuje vývojový proces spoluzakladatel značky Blendea, Matej Chodelka.

Trochu statistiky jako důvod pro vznik SUPERBALANCE

47% žen (30-60r.) pociťuje symptomy hormonální nerovnováhy (zdroj: agentura OnePoll)
75% menstruujících žen trpí premenstruačním syndromem (zdroj: PubMedHealth)
1/3 žen (18-59r.) pociťuje snížení libida a pokles sexuálního apetitu (zdroj: Webmd).
A jako nový “přírůstek” se může do statistik zařadit i 45% české populace, jenž zažívá úzkosti a deprese jako následek pandemie COVID – 19. Podle údajů Národního ústavu duševního zdraví stres zasahuje nejvíce právě ženy.

obsah: 100 g (20 porcí)
cena:
www.blendea.cz

Blendea SUPERBEAUTY

SUPERBEAUTY znamená zdraví a krásu v jednom
Populární sypká směs SUPERBEAUTY je první rostlinná alternativa oblíbených kolagenových beauty nápojů na českém a slovenském trhu. Obsahuje vyváženou kombinaci různobarevných plodů, doplněných o kořen čekanky, křemelinu, netradiční houbu rosolovku řasotvornou a arónii. Tyto biologicky dostupné složky podporují přirozenou cestou tvorbu kolagenu, přispívají k udržení normální hladiny cukru, působí jako antioxidanty a jsou velkou zásobárnou vitaminu C.

A další bonusy?
Směs SUPERBEAUTY je 100% veganská, bez přidaného cukru, konzervačních látek nebo genetické modifikace.

Jak si SUPERBEAUTY vychutnat
SUPERBEAUTY má všestranné použití. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost tekuté formě v podobě osvěžujícího nápoje z vody, ovocných či zeleninových šťáv. Sypkou směsí také ozvláštníte snídaňové kaše, jogurty nebo RAW pokrmy.
obsah: 180 g (až 30 porcí)
cena: 549 Kč
www.blendea.cz 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3