INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost Harley-Davidson představila oficiální seznam akcí, které v příštím roce doprovodí oslavy 110. výročí. Události spojí všechny příznivce motocyklů Harley-Davidson a umožní jim společně sdílet stejnou vášeň pro svobodu, sebevyjádření a epické dobrodružství.

Oficiální seznam obsahuje 12 výročních událostí, které společnost Harley-Davidson uskuteční už na zaběhnutých motocyklových akcích, a to po celém světě. Jednotlivé akce se uskuteční v celkem 10 zemích a na celkem šesti kontinentech, včetně Jižní Ameriky, Evropy, Asie, Afriky a Austrálie.

"110. výročí bude tím největším v naší historii, budou jej oslavovat příznivci po celém světě, a to po celý rok," řekl Mark-Hans Richer, šéf marketingu Harley-Davidson. "Je to více než jen výroční akce, jedná se o epickou oslavu svobody, která nás všechny spojuje. Tímto všechny zveme, aby se k nám přidali."

Dvě hlavní oslavy výročí se budou konat v Římě a v Milwaukee. Akce v Římě se uskuteční v červnu 2013 a její program bude probíhat i v přístavu v Ostii. Doprovázen bude dvěma koncerty na Stadio Olimpico. Návštěvníci se budou moci zúčastnit i speciálního požehnání motocyklům na náměstí sv. Petra ve Vatikánu samotným papežem Benediktem XVI. Akce v Milwaukee se bude konat o víkendu Labour Day 2013. Součástí akce budou vyjížďky do Milwaukee organizované fanoušky a oslava v proslulém Henry Maier Festival Park. Součástí bude také masivní průvod přes centrum Milwaukee, doprovodné aktivity v Muzeu Harley-Davidson a 3 koncerty.

Oficiální seznam akcí k 110. výročí

 Goa, India (únor 2013): akce k 110. výročí na 1st National H.O.G. Rally

 Auckland, New Zealand (14.-17. února, 2013): akce k 110. výročí na National H.O.G. Rally

 Daytona Beach, USA (9.-16. března, 2013): oslava 110. výročí na Daytona Bike Week

 Melbourne, Australia (13.-14. dubna, 2013): oslava 110. výročí

 Margate, South Africa (26.-28. dubna, 2013): oslava 110. výročí na Africa Bike Week

 Qiandao Lake, Zhe Jiang Province, China (30. dubna -2. května, 2013): oslava 110. výročí

 Mexico City, Mexico (jaro/léto 2013): oslava 110. výročí

 Sao Paulo, Brazil (jaro/léto 2013): oslava 110. výročí

 Řím, Italy (13.-16. červen, 2013): oslava 110. výročí

 Sturgis, USA (3.-10. srpen, 2013): oslava 110. výročí na Sturgis Motorcycle Rally

 Milwaukee, USA (29. srpen-1. září, 2013): oslava 110. výročí na H.O.G. 30th Anniversary Party

 Kuala Lumpur, Malaysia (14.-19. září, 2013): oslava 110. výročí na Asia Harley Days

Připoj se k oslavám online

Všichni příznivci Harley-Davidson jsou zváni, aby se připojili k oslavám online. Mohou sdílet videa, fotky a své zážitky na Facebooku, Twitteru či na webu

www.h-d.com/110. Tato webová stránka bude fungovat po celý rok 2013. K nalezení jsou zde veškeré detaily ohledně výročních oslav i obsah přidaný fanoušky H-D z celého světa.

Informace o vstupenkách a registracích pro jednotlivé oficiální akce k 110. výročí budou na webové stránce zveřejněny do konce roku. Lišit se budou podle jednotlivých akcí i regionů.

Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson.

Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na

http://www.harley-davidson.cz.

(tz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy logo-kzps acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3