INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

FreshSpolečnost MOL Česká republika pokračuje v zavádění tzv. Fresh Cornerů na svých čerpacích stanicích, tedy míst s rozšířenou nabídkou kávy z prvotřídních zrn a čerstvého občerstvení. S otevíráním nových Fresh Corner míst je spojená rovněž modernizace interiérů stanic. Momentálně řidiči najdou Fresh Cornery již na 31 čerpacích stanicích MOL a jejich počet se neustále zvyšuje. Do konce roku mají být v České republice již na přibližně 70 místech.

„Snažíme se neustále vycházet vstříc potřebám našich klientů. Čerpací stanice MOL proměňujeme v místo, kde si řidiči mohou odpočinout, vychutnat čerstvé, na místě připravené jídlo či vynikající kafe a třeba si díky bezplatné wifi vyřídit pracovní e-maily. První reakce zákazníků jsou velmi pozitivní, říká Radim Špůrek, ředitel maloobchodu MOL v České republice.

Zákazníci si na čerpacích stanicích MOL s Fresh Cornery mohou vychutnat například espresso připravené z prvotřídních kávových zrn v profesionálních kávovarech a servírované do kvalitního porcelánu. Zároveň si mohou oblíbenou kávu zakoupit také na cesty ze špičkových samoobslužných kávovarů, které nabízí širokou nabídku mléčných a ochucených kávových specialit. Právě o prvotřídní kávu je ve Fresh Cornerech největší zájem. „Na všech čerpacích stanicích, kde byl zaveden koncept Fresh Corneru, se objem prodané kávy zvýšil a zákazníci se k nám na kávu vrací a aktivně ji vyhledávají,“ doplňuje informaci Radim Špůrek.

V nabídce Fresh Cornerů jsou také sendviče, toasty a panini, které se připravují na místě z kvalitních čerstvých surovin. Zároveň si na vybraných stanicích zákazníci mohou zakoupit i nejdůležitější produkty denní spotřeby, tedy čerstvé sladké i slané pečivo, mléčné výrobky a sýry. Během přestávky od řízení si zákazníci vybraných tranzitních stanic zase mohou vychutnat teplou polévku. Rozsah sortimentu se liší podle velikosti a lokality jednotlivých čerpacích stanic.

První Fresh Corner byl otevřen v červenci loňského roku na čerpací stanici MOL ve Vyškově. Nejnovější pak řidiči najdou v Opavě. Momentálně se Fresh Cornery nacházejí v jedenácti krajích. Spolu se zaváděním Fresh Cornerů dochází také k modernizaci vnitřního prostoru čerpacích stanic. Prosvětlený interiér je doplněn o dřevěné prvky, ale třeba i pytle z jutové tkaniny s čerstvými kávovými zrny.

Že je Fresh Corner flexibilní koncept potvrzuje i fakt, že s Fresh Cornery je možné se potkat jak na tranzitních místech (např. Vyškov, Zdiby, Velké Meziříčí), dále ve větších a středně velkých městech (např. Hradec Králové, Pardubice, Šumperk, Most), tak i hlavním městě (Barrandov, Žižkov, Horní Počernice).

O MOL Česká republika:

S 315 čerpacími stanicemi je MOL druhým největším provozovatelem sítě čerpacích stanic na českém trhu. Silnou pozici zastává MOL také v oblasti velkoobchodu, kde patří k vedoucím obchodním společnostem v oblasti distribuce a prodeje motorových paliv a maziv. Ambicí Skupiny MOL v ČR je stát se první volbou pro zákazníky jak v maloobchodě, tak v oblasti velkoobchodu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3