INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zvýhodněnou nabídku finančních produktů a služeb pro podnikatele z odvětví zemědělství představí na veletrhu TechAgro největší společnost nebankovního financování v ČR UniCredit Leasing a její sesterská společnost UniCredit Bank. Obě finanční společnosti se po loňské úspěšné prezentaci na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně rozhodly otevřít společný stánek i na agrárním veletrhu, který bude pro odbornou i laickou veřejnost otevřen od 31. března do 4. dubna 2012.

Rozšiřování specifické nabídky financování pro zemědělce, zejména pak zemědělské techniky, patří mezi prioritní oblasti skupiny UniCredit. Společná expozice se nachází v pavilónu A1.

„Je přirozené, že jsme u našich klientů tam, kde se prezentují a uzavírají významné obchody. Pro letošní ročník veletrhu TechAgro jsme připravili speciální akci „0 %", která má upoutat pozornost na skutečnost, že v rámci naší veletržní prezentace je možné sjednat financování s akontací od 0 % a uzavření smlouvy, vedení smlouvy nebo její předčasné ukončení a mimořádné vklady jsou bez jakýchkoli poplatků," uvedl Jaroslav Jaroměřský, předseda představenstva UniCredit Leasing. „Součástí naší nabídky bude i atraktivní pojištění, kde například výše akční pojistky traktoru bude pouze 0,78 % z pořizovací ceny při desetiprocentní spoluúčasti." Speciální nabídku navíc obdrží i klienti, kteří s UniCredit Leasingem uzavřou novou smlouvu na financování zemědělské techniky v průběhu veletrhu TechAgro. Pro ně je na veškerou zemědělskou techniku připravena pojistná sazba 0,5 % z pořizovací ceny, opět při desetiprocentní spoluúčasti.

„Naše unikátní řešení provozních úvěrů patří k nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším specializovaným produktům pro naše zemědělce. Všem zájemcům z řad zemědělských firem vypočteme na počkání během veletrhu na našem stánku výši provozního úvěru. Dále jsme připraveni pomoci s investičním úvěrem pro financování výstavby, rozšiřování nebo rekonstrukci zemědělských výrobních objektů. Poskytujeme také úvěry na nákup zemědělské půdy i financování dodavatelů zemědělské techniky, nebo hnojiv a osiv. Nedílnou součástí našich služeb je poradenství vztahující se k efektivnímu využívání dotačních programů," poznamenal Ing. Dušan Hladný, ředitel úseku Firemní a mezinárodní klientela UniCredit Bank..

UniCredit Leasing představí na veletrhu ucelenou řadu finančních produktů zohledňující specifika podnikání v sektoru zemědělství a lesnictví. Půjde například o úvěrové financování UCL CreditAgro s možností čerpání dotačního programu PGRLF (Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond). Ve variantě UCL CreditAgro Free mají klienti možnost snížit si budoucí splátky mimořádným vkladem v libovolné výši. Nepravidelnost příjmů zohledňuje rovněž úvěr UCL CreditAgro Sezónní splátky, který umožňuje splácet poskytnutý úvěr s ohledem na plánované tržby za sklizeň či průběh čerpání zemědělských dotací. Nabídku společnosti doplňuje leasingové financování UCL LeaseAgro a atraktivní značkové financování (například SOME Finance).

Vzhledem k tomu, že se kompetence a produkty UniCredit Leasing a UniCredit Bank ve finanční oblasti velmi dobře doplňují, náplní přítomnosti obou firem na veletrhu TechAgro v Brně je uspořit klientům ucelenou a zvýhodněnou nabídkou investiční náklady a rovněž poskytnout odborné poradenství.

Rychlé odkazy:

UniCredit Leasing CZ, a.s. http://www.unicreditleasing.cz/cz/uvod.html

UniCredit Bank Czech Republic, a.s. http://www.unicreditbank.cz/cz/uvod.html

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3